Καίτη Γαρμπή: 50άρα θεά μας παίρνει ακόμα τα μυαλά! [photos]

09.06.2016
Τα γενέθλιά της είχε η Καίτη Γαρμπή, η οποία έχει γεννηθεί στις 8 Ιουνίου του 196..., μάλλον το έτος δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουμε αφού η ηλικία δείχνει ένας απλός αριθμός για τα πιο όμορφα μάτια του ελληνικού πενταγράμμου.

Ιδιαίτερες συστάσεις δε χρειάζονται για τη μία και μοναδική «Καιτούλα μας», η οποία για περισσότερα από 25 χρόνια μας ταξιδεύει με τις διαχρονικές επιτυχίες της.

Δε θα αναφερθούμε στα ρεκόρ πωλήσεων που έχει «χτυπήσει» κυρίως επί εποχές Φοίβου, αλλά δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την εμφάνισή της το φθινόπωρο του 2012 στη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου στο ΟΑΚΑ όπου ανακηρύχθηκε αναμφισβήτητα η «βασίλισσα» της βραδιάς αφού όλο το στάδιο σείστηκε με την είσοδό της και σιγοτραγουδούσε μαζί της τις επιτυχίες της.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Καίτη έχει επιστρέψει δυναμικά στα πράγματα μετά από μια μικρή αποχή και φέτος «χτύπησε» τριπλά με νέο τραγούδι, live εμφανίσεις στο Apotheke και πρωταγωνιστώντας στο «80s the musical», ενώ η ίδια έχει υποσχεθεί πως τα καλύτερα έρχονται.

Εκτός όμως από ωραία φωνή, η Καίτη είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες τραγουδίστριες με τα υπέροχα μάτια της και τα καλλίγραμμα πόδια της να έχουν αποτελέσει σήμα κατατεθέν.

Στη συνέχεια ακολουθούν σπάνιες φωτογραφίες από το αρχείο του Έθνους, οι οποίες θα σε ταξιδέψουν στο χρόνο και θα δεις την «Καίτη που αγαπούσες» κι αγαπάς πότε καστανή πότε μαυρομάλλα μέχρι και ξανθιά, αλλά πάντα το ίδιο γοητευτική.