Κλόε: Πώς την απατούσε ο Λαμάρ διαρκώς, χωρίς να το ξέρει

14.01.2016
Σε λίγες ημέρες ξεκινάει το talk show της "Coctails with Khloe" και εν' όψει της πρεμιέρας, η 31χρονη Κλόε Καρντάσιαν είναι αποκαλυπτική.

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο Howard Stern και στην εκπομπή "SiriusXM", η Κλόε αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγός της Λαμάρ είχε βρει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να την απατά καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου τους.

«Δεν υπήρχε τίποτα στα κινητά του αλλά είχε βοηθό στη δουλειά αυτή. Στα κινητά του βοηθούν υπήρχαν όλα και αυτό ήταν πονηρό. Όλο φήμες άκουγα αλλά νόμιζα πως είναι βλακείες. Αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», αποκάλυψε η Κλόε, η οποία ανέφερε πως μόνο μια φορά που βρήκε το λογαριασμό με το σπίτι μια κοπέλας, ο 36χρονος Λαμάρ προσπάθησε να τα μπαλώσει λέγοντας πως η κοπέλα αυτή ήταν η αγαπημένη κάποιου συμπαίκτη του:

«Είναι ντροπιαστικό αλλά έμαθα πως ο Λαμάρ με απατούσε καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου μας. Απλά εγώ δεν το γνώριζα»

Πάντως, η 31χρονη μικρότερη Καρντάσιαν επιμένει πως δεν μετανιώνει για το γάμο της παρά το κέρατο που έχει φάει:

«Ξέρω ότι εκείνος με αγαπάει, ξέρω τα συναισθήματά μας, την αγάπη μας»!

Μιλώντας για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Λαμάρ, η Κλόε σχολίασε μόνο πως ο πρώην σύζυγός της, της έχει δώσει μια πολύ σημαντική υπόσχεση:

«Τον έβαλα να μου υποσχεθεί πως θα κάνει ό,τι θέλει αλλά δεν θα ξαναπάει σε οίκο ανοχής. Αν θέλει να πληρώσει κάποιον, ας το κάνει αλλά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του».

Η Κλόε διατηρεί το διάστημα αυτό δεσμό με τον μπασκετ,πολίστα των Houston Rockets, Τζέιμς Χάρνετ (James Harden).