Μαντόνα & Γκάι Ρίτσι: Αγριεύει ο "πόλεμος" για την κηδεμονία του Ρόκο

05.01.2016
Στα... χαρακώματα, φαίνεται ότι βρίσκονται οι διάημοι πρώην σύζυγοι με τον γιο τους στη μέση ως άλλο "μήλο της έριδος" το οποίο, όμως δείχνει να έχει πάρει τις δικές του αποφάσεις.

Η Μαντόνα (Madonna) και ο Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) έχουν σηκώσει τα μανίκια τους και δεν αποκλείεται να... "σφαχτούν". Και όλα αυτά για το μοναδικό βιολογικό βλαστάρι τους, τον 15χρονο Ρόκο, ο οποίος -με λίγα λόγια- ενώ ζούσε με τη μαμά στις ΗΠΑ, πήγε για τις γιορτές στον μπαμπά στο Λονδίνο και δεν λέει να επιστρέψει.

Οι δύο "πλευρές", για να χρησιμοποιήσουμε δικαστικούς όρους- ετοιμάζονται πυρετωδώς και επίσημα έχοντας προσλάβει δικηγόρους και ακονίζουν τα... μαχαίρια τους.

Μην έχοντας μιλήσει δημόσια για το θέμα, η Μαντόνα το αντιμετωπίζει ποστάροντας διαρκώς οικογενειακές φωτογραφίες με τα παιδιά της και μηνύματα περί αγάπης και της δύναμης που αυτή δίνει.

Από την πλευρά της, η νέα οικογένεια του Γκάι φαίνεται ότι έχει πάρει πολύ ζεστά το ζήτημα με τη νυν κυρία Ρίτσι να ποστάρει επίσης φωτογραφίες με όλα τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και του Ρόκο, διεκδικώντας τον (όπως υποστηρίζουν πολλοί) στα ίσια...

Η μάχη αναμένεται μεγάλη και θα είναι μέχρι τελικής πτώσης.