Η Μαρία Κορινθίου πέταξε τα ρούχα της για καλό σκοπό [photos]

14.12.2015
Η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες ηθοποιούς και αυτό φαίνεται σε όλες τις κατά καιρούς φωτογραφίσεις της. Τώρα έκανε το μεγάλο βήμα -για μία ακόμα φορά- και πέταξε τα ρούχα της στο περιοδικό Down Town Κύπρου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Φοβάται τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να τη συνοδέψουν; Η απάντηση της εντυπωσιακής ηθοποιού ήταν ξεκάθαρη:

«Όχι, γιατί να φοβηθώ; Εξάλλου, ο σκοπός είναι ιερός και, όπως ξέρεις, είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα των παιδιών. Κανείς μας δεν είναι τέλειος, όλοι έχουμε ανασφάλειες και φοβίες, το θέμα είναι η ψυχολογία και το πώς θα το αντιμετωπίσεις.

Ας πούμε, γνωρίζω ότι έχω έναν μεγάλο ποπό. Για κάποιους είναι πολύ αρνητικό και για κάποιους θετικό. Για μένα, όμως, πια είναι κάτι που το έχω, δεν με νοιάζει και είμαι μια χαρά με αυτό. Το έχω αποδεχτεί κι έχω συμβιβαστεί με τον εαυτό μου. Δεν το αρνούμαι, ούτε αποποιούμαι αυτό που είμαι.

Άλλωστε, τη γυμνή φωτογράφηση την έχω επαναλάβει στο παρελθόν. Όπου μπορείς να βοηθήσεις, ως φωνή, και να πεις κάτι, πρέπει να το κάνεις. Από την άλλη, έχει ένα πολύ ωραίο concept, είναι σε ένα πολύ καλό περιοδικό… Γιατί να μην το κάνω;».