Λιάγκας: «Οι έντεχνοι δεν έρχονταν στο Voice λες και θα κολλήσουν Ηπατίτιδα Β» [vds]

09.12.2015
Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στην κάμερα του «Πρωινού» ότι τα κανάλια, τα περιοδικά κι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν το θράσος να λένε ότι δεν μπορούν προωθήσουν τις νέες δουλειές που κυκλοφορεί, η ομάδα της εκπομπής συζήτησε για τους έντεχνους τραγουδιστές, οι οποίοι σνομπάρουν τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας διαχώρισε τον Νταλάρα λέγοντας πως είναι ο μόνος που ήθελε να δώσει συνέντευξη πέρσι στο «Πρωινό» όταν όλοι οι υπόλοιποι δεν ήθελαν να πατήσουν καν στο «Voice» παρά το γεγονός ότι έκανε υψηλές τηλεθεάσεις και ότι τα περισσότερα παιδιά έλεγαν έντεχνα τραγούδια.

«Ο Νταλάρας όταν μου είπε πέρσι “θες να μου κάνεις μία συνέντευξη”, έτρεξα ασθμαίνοντας και του την έκανα και μακάρι να μου ξαναδώσει και άλλη συνέντευξη φέτος. Είναι κάποιοι όμως, αυτοί που λέμε ποιοτικοί που νομίζουν αν πάνε σε ένα πρωινό για συνέντευξη, νομίζουν θα κολλήσουν λέπρα!

Ξέρετε τι πρόβλημα αντιμετωπίσαμε πέρσι στο Voice που έκανε 65%; Κανείς δεν είπε αν ήταν ποιοτικό. Η Τσαλιγοπούλου ήρθε. Ξέρεις πόσα όχι φάγαμε από λεγόμενους ποιοτικούς; Τα περισσότερα παιδιά τραγουδούσαν Χαρούλη και τέτοια ποιοτικά, έντεχνα και οι έντεχνοι αρνιόντουσαν να έρθουν, λες και θα κολλήσουν Ηπατίτιδα Β».