Χριστίνα Παππά: Τι αποκάλυψε για τον πρώην σύζυγό της, Κλαούντιο Κολντεμπέλα; [photo]

24.11.2015
Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της και για τον γάμο της με τον Claoudio Koldebella, αλλά και ποια είναι σήμερα η σχέση τους.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, όπου αποκάλυψε πως με τον πρώην σύζυγό της Claoudio Koldebella, δεν έχει τις σχέσεις που έχει με όλους τους πρώην συντρόφους της. Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως σε όλες τις σχέσεις της ήταν γκρινιάρα κι ότι δεν υπήρξε σχέση της που να μην έκλαψε.

Η Χριστίνα Παππά για τον πρώην σύζυγό της είπε: «Με τον Claoudio έχουμε τυπικές σχέσεις γιατί δεν ήταν απλά μία σχέση, αλλά ένας γάμος που κράτησε δέκα χρόνια. Μην ξεχνάς ότι μένουμε και σε άλλες χώρες, οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να μιλάμε τόσο συχνά. Εγώ πάντως τον παίρνω κάθε χρόνο στα γενέθλιά του και, από ότι ξέρω, μιλάει και με τη μητέρα μου και με τον γιο μου».

Μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός αποκάλυψε πως στις σχέσεις της είναι των άκρων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει ακραία πράγματα όταν είμαι ερωτευμένη. Έχω παρακολουθήσει τον σύντροφό μου. Δεν περιορίστηκα στο να βάλω μία φίλη μου να ελέγχει τις κινήσεις του, αλλά το έκανα εγώ η ίδια. Πάρκαρα το αυτοκίνητό μου έξω από το σπίτι του και καθόμουν εκεί για να δω ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Όταν αγαπάς και διεκδικείς κάποιον, δε μπορείς να μη ζηλεύεις».