Σάλος από το βίντεο με τον Τσάρλι Σιν να κάνει στοματικό έρωτα σε άντρα

24.11.2015
Καινούριες φουρτούνες -χρώματος ροζ, αυτή τη φορά- για τον "πολύπαθο" ηθοποιό, ο οποίος μόλις παραδέχτηκε δημοσίως ότι είναι οροθετικός εδώ και τέσσερα χρόνια.

Δεν πέρασε μια εβδομάδα από τη στιγμή που ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) παραδέχτηκε δημοσίως ότι είναι φορέας του ιού HIV και ένα νέο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με τον ίδιο πρωταγωνιστή σε ροζ ταινία μαζί με έναν άλλον άντρα.

Υπεύθυνοι του δικτύου RadarOnline υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους βίντεο που γυρίστηκε το 2011 και καταγράφει τον Τσάρλι Σιν τη στιγμή να κάνει στοματικό έρωτα σε άντρα παρτενέρ αλλά και να καπνίζει κοκαΐνη σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άντρας είχε κάνει μήνυση στο ηθοποιό κατηγορώντας τον ότι τον είχε κολλήσει έρπη σε μια δικαστική διαμάχη στην οποία ο Τσάρλι είχε πληρώσει μια περιουσία θεωρώντας ότι είχε πάρει εκείνος την όποια κόπια της επίμαχης ταινίας.

Όμως όχι.

Να που εμφανίστηκε ακόμη ένα αντίγραφο, το οποίο και εμφανίζεται τη στιγμή που ο ταλαίπωρος σταρ βρίσκεται "χαμηλά" ύστερα από τη δημόσια παραδοχή ότι είναι οροθετικός.

Επίσημη απόκριση δεν έχουμε. Αναμένουμε, όμως...