Του τρελού: Γνωστή δημοσιογράφος υπογράφει το διαζύγιο στο αυτοκίνητο!

09.11.2015
Ελεύθερη και με τη βούλα είναι γνωστή δημοσιογράφος, η οποία το περασμένο καλοκαίρι μάς απασχόλησε με την προσωπική της ζωή, ενώ πρωταγωνίστησε σε πολλά εξώφυλλα με το νέο αμόρε, μετά το τέλος του γάμου της. Και του γάμου του, αφού και το αμόρε ήτο παντρεμένο.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος είναι πια κι επίσημα διαζευγμένη, αφού ενάμιση χρόνο μετά το χωρισμό της με τον διάσημο τραγουδιστή, βγήκε και το διαζύγιο. Και ανέβασε και στα social media φωτογραφία – ντοκουμέντο, όπου υπογράφει χαρτιά μέσα στο αυτοκίνητό της!

Του τρελού;

Όοοχι, της… Ψυχίδου, αφού η γνωστή δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου είναι ένας αντισυμβατικός άνθρωπος, που δεν της ταιριάζουν τα… πρωτόκολλα και οι τύποι. Και όπως η ίδια εξηγεί στη λεζάντα της επίμαχης φωτογραφίας, και ο γάμος της με τον Μπάμπη Στόκα υπήρξε… εχθρός του Πρωτόκολλού. Οπότε, το να υπογράφει τα χαρτιά στο αυτοκίνητο και ουχί σε κάποιο δικηγορικό γραφείο, είναι φυσιολογικό.

«Έλα να πέφτουν οι πρώτες τζίφρες!!!! Συνάντηση κορυφής με τη δικηγόρο μας....στο αυτοκίνητο!!!! Αυτός ο γάμος υπήρξε εχθρός του πρωτοκόλλου... Ετσι κι αλλιώς...! Χαχαχαχα», έγραψε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, μας άφησε περίεργη αίσθηση, που δημοσιοποίησε με αυτόν τον τρόπο μία τόσο προσωπική στιγμή. Αλλά κομμάτια να γίνει…..

Η Ψυχίδου βρέθηκε σε εκδήλωση και μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και για τη σχέση της με το Δημήτρη Κοργιαλά. Και μεταξύ άλλων, είπε:

«Επειδή το διαζύγιο του Δημήτρη Κοργιαλά και της Ευριδίκης δεν είχε γίνει γνωστό στον πολύ κόσμο, υπήρξε μια περίοδος που πήρα τον τίτλο του τρίτου προσώπου και αυτό με στεναχώρησε».