Καινούργιου: Ο Σταθοκωστόπουλος με νέα σύντροφο μετά τον χωρισμό; [photos+vds]

09.11.2015
Τι διαβάσαμε και μας έπεσε κομματάκι βαρύ για την ελληνική σοουμπίζ; Αφού τις τελευταίες μέρες έχει χυθεί πολύ μελάνι για τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και όλοι πιστέψαμε ότι το πρόβλημα ήταν ότι δεν προσκλήθηκε στο γάμο της αδερφής του επιχειρηματία ... στο προσκήνιο έρχεται ξαφνικά ψηλή ξανθιά, πέτρα του σκανδάλου.

Σύμφωνα με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, όμορφη ξανθιά ηθοποιός και ο πρώην της Καινούργιου βγαίνουν τον τελευταίο καιρό και τους έχουν τσακώσει αγκαζέ στη Γλυφάδα.

Διαβάστε ποιο φημολογείται ότι είναι το νέο φλερτ του Σταθοκωστόπουλου.

Η Βίκυ Κάβουρα θεωρείται το νέο φλερτ του επιχειρηματία, που ακόμα δεν κρύωσε το.... σεντόνι από την προηγούμενη και πέρασε στην επόμενη! Πάντως η «είδηση» της εκπομπής Τατιάνα Live, αναστάτωσε από ότι φαίνεται και την ίδια την Κάβουρα.

Τις φήμες περί φλερτ τις διέψευσε κατηγορηματικά ο Σταθοκωστόπουλος, ενώ όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό, η Κάβουρα πήρε την Καινούργιου τηλέφωνο και ετοιμαζόταν να στείλει εξώδικα!

Όπως εξήγησε η Σάσα, η Κάβουρα εξηγεί ότι τον επιχειρηματία τον έχει δει δυο τρεις φορές σε μαγαζί του στα νότια προάστια, αφού εκεί δουλεύει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος (τον οποίο της χρεώνουν ως σχέση, αφού χώρισε με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο).

Η αλήθεια είναι πώς η Βίκυ Κάβουρα τον τελευταίο καιρό κάνει φιλική παρέα με μέλος της οικογένειας Σταθοκωστόπουλου, αλλά δεν πρόκειται για τον Βασίλη - αλλά και για τον ξάδερφό του τον Τζίμη.