Απίστευτη αποκάλυψη από Παπανδρέου: Οι απόπειρες αυτοκτονίας της Λιάνη!

06.11.2015
Σε μία επεισοδιακή εκδήλωση, η Μαργαρίτα Παπανδρέου παρουσίασε το βιβλίο της, "Έρωτας και εξουσία" και οι νέες πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκαλούν αίσθηση. Ειδικά, το κεφάλαιο που αναφέρεται στη θυελλώδη σχέση του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη.

Η πρώτη σύζυγος του Ανδρέα, περιγράφει μεταξύ άλλων, την πρώτη της συνάντηση με την αντίζηλο, ένα απίστευτο περιστατικό εν πτήσει με ένα... ξεκούμπωτο πουκάμισο, ενώ δε διστάζει να αποκαλύψει (και να προκαλέσει σάλο) ότι η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας.

«Η αεροσυνοδός έμαθα έχει κάνει ήδη δυο απόπειρες αυτοκτονίας. Έκανε και απεργία πείνας. Αυτή η επίδειξη βαθιάς αγωνίας, αν και κόλπο, ήταν σίγουρα κολακευτική για έναν άνδρα που του αρέσουν τα ρομάντζα και τα σκοτεινά παράλογα πάθη», γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο.

Ωστόσο, δεν παραλείπει να περιγράψει πόσο προστατευτικός ήταν ο Ανδρέας προς τη Λιάνη. Όταν ο Τύπος της εποχής παρουσίασε τη μια ως μια γυναίκα με στιλ και τη δεύτερη ως "πόρνη" και αυτό γίνεται θέμα συζήτησης ανάμεσα στους δυο συζύγους, ο Παπανδρέου είπε στη Μαργαρίτα: «Ποτέ δεν το έκανε για τα λεφτά. Δεν δέχεται ποτέ χρήματα ή δώρα. Δεν είναι το στιλ της».

Σε άλλο σημείο του βιβλίου η Μαργαρίτα Παπανδρέου αποκαλύπτει ένα απίστευτο περιστατικό εν πτήσει με ένα... ξεκούμπωτο πουκάμισο!

"Η αεροσυνοδός πήγε στο πιλοτήριο και έπειτα από λίγο εμφανίστηκε φρεσκοβαμμένη, με ξανθιές αφέλειες να βγαίνουν από τον αυστηρό κότσο της και το λευκό της πουκάμισο ξεκούμπωτο. Κρατούσε έναν δίσκο με λικέρ για τον πρωθυπουργό, το οποίο μπορούσε να σερβίρει μόνο σκύβοντας πάνω μου. Έμεινε αρκετή ώρα σκυμμένη, με τα στήθη της στην κυριολεξία να κρέμονται στα πόδια του, ώστε να δείχνει το πλούσιο μεγαλείο τους", αναφέρει.

Και συνεχίζει:

"Περίμενα ώσπου να εξαφανιστεί στην μπροστινή καμπίνα του αεροσκάφους. Χρησιμοποίησα το μικρό της όνομα. "Θα ήθελε να σου μιλήσω" της είπα. "Για ποιο πράγμα;". Η ερώτηση έγινε με μια νότα σαρκασμού στη φωνή της. "Είναι προσωπικό. Θέλω το τηλέφωνό σου να κλείσουμε ραντεβού". Μου το έδωσε υπάκουα (...) "Σαμπάνια;", "Ναι" σκέφτηκα, για να κάνω με το μπουκάλι της ένα βαρύ τατουάζ στο κρανίο και των δυο σας».

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου αποκαλύπτει και τις συμβουλές που της έδωσε η Μελίνα προκειμένου να κερδίσει πίσω τουν Ανδρέα Παπανδρέου!

«Μαργαρίτα, αν θέλεις να πάρεις τον Αντρέα πίσω, να εγκαταλείψεις τις συνήθειές σου και τις "αμερικανιές". Δεν θα τον φέρεις πίσω με συζητήσεις και αναλύσεις σαν να είστε δυο επιστήμονες. Θα πρέπει να κάνεις αυτό που κάνουμε εμείς οι Ελληνίδες, να πέσεις στα γόνατά σου, να παρακαλέσεις, να κλάψεις, να τραβάς τα μαλλιά σου, να τον αγκαλιάσεις στα πόδια, να του δείξεις επιτέλους ότι πονάς. Αλλιώς θα σ’ τον φάει άλλη. Είμαι σίγουρη ότι η άλλη κλαίει και οδύρεται, παριστάνοντας την αβοήθητη, έντρομη γυναίκα. Μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας κάνουν», φέρεται να την είχε συμβουλεύσει.