Φωτιά & λαύρα η 46άρα Λόπεζ: Όσα μου έμαθε το διαζύγιο [photos]

05.11.2015
Η νέα φωτογράφηση της Λατίνας σταρ επιβεβαιώνει με κάθε μεγαλείο ότι η ηλικία είναι ένα ζήτημα πολύ... σχετικό! Ποζάρει και μιλά για τον χωρισμό της από τον Μαρκ Άντονι.

Στα 46 της χρόνια, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της παγκόσμιας σόουμπιζ και κάθε της φωτογράφηση είναι γεγονός. Η πιο πρόσφατη έγινε για τη βρετανική έκδοση του "Marie Claire" και... τουρουφλίζει. Όπως και η συνέντευξη που παραχώρησε μαζί.

"Θεά" η JLo ό,τι κι αν κάνει. Οι πόζες μιλάνε από μόνες τους. Τα υπόλοιπα τα λέει η ίδια.

Η Τζένιφερ ήταν παντρεμένη με τον Μαρκ Άντονι (Marc Anthonh) επτά χρόνια πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός τους το 2011, χωρισμός που σηματοδοτούσε το τρίτο διαζύγιο για τη Λόπεζ.

Η ίδια σήμερα ζει τη δευτερη φάση του έρωτά της με το Κάσπερ Σμαρτ (είχαν χωρίσει για κάποιο καιρό), όμως δεν διστάζει να απαντήσει σε ερώτηση για εκείνη την εποχή.

"Όταν χώρισα τον Μαρκ, νομίζω ότι αντιλήφθηκα πόσο σημαντικοί ήταν οι φίλοι μου, αν όχι πιο σημαντικοί. Απλά συνειδητοποίησα ότι είχα ήδη περάσει από αυτό το στάδιο ήδη δυο φορές και εκείνοι ήταν ακόμη εκεί. Όπως λένε, οι άντρες πάνε κι έρχονται, αλλά οι κολλητές μου είναι πάντα εκεί".