Για πρώτη φορά φωτογραφίες της Μπεκατώρου από τη βάφτιση της κόρης του Ρέμου

04.11.2015
Την κορούλα της βάφτισαν την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. Και μπορεί από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα να είδαμε αρκετές φωτογραφίες από τη βάφτιση, όμως, πουθενά δεν είδαμε τη Μαρία Μπεκατώρου, που ήταν και η νονά της μικρής, μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Εκτός από ένα πλάνο μέσα στο αυτοκίνητο, την ώρα που πήγαινε σρο χώρο της δεξίωσης, κάπου αλλού, τη γλυκιά τη Μαρία δεν την είδαμε. Και αυτό, είναι αλήθεια, ότι σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους, ότι τάχα δηλαδή, «σνόμπαρε» τις κάμερες. Και να πεις ότι δεν ήταν όμορφη η παρουσιάστρια; Μια κούκλα, σωστή… Barbie νονά!

Τα περιοδικά Hello και ΟΚ, δημοσιεύουν για πρώτη φορά φωτογραφίες της Μπεκατώρου από τη βάφτιση και μας λύθηκε επιτέλους η απορία, πώς ήταν τη βραδιά εκείνη. Η Μαρία επέλεξε μία φούξια τουαλέτα με πουά μπούστο, που φέρει την υπογραφή του Vassilis Zoulias, ενώ το λουκ ολοκληρώθηκε με μαύρες κλασικές γόβες, χτένισμα με χαλαρές μπούκλες και μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους.

Από το πλευρό της Μαρίας δε μπορούσε να λείπει ο σύζυγος της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος. Σε μία από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η παρουσιάστρια ποζάρει αγκαλιά με τον άλλο νονό, Κώστα Πηλαδάκη.