Τζόυς Ευείδη: Οι δύσκολες στιγμές, ο χωρισμός και η μοναξιά [vds]

03.11.2015
Καλεσμένη της εκπομπής Celebrity Life Game βρέθηκε η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη, όπου μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, για τον χωρισμό που την πλήγωσε και για τον χαμό των δικών της ανθρώπων.

Η ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχτηκε πως τα παιδικά της χρόνια ήταν ονειρεμένα και από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως της αρέσει να περνάει απαρατήρητη, κάτι που είναι δύσκολο λόγω της αναγνωσιμότητας της δουλειάς της. Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, η Τζόυς Ευείδη, είπε πως έχει δουλέψει πολύ σκληρά, είχε δέκα χρόνια να κάνει τηλεόραση και επιβίωσε χάρη στο θέατρο.

Δείτε τι λέει για το άλλο της μισό και τον χωρισμό...

Για τα προσωπικά της το μόνο που αποκάλυψε και στην ουσία παραδέχτηκε ήταν πως έχει κάνει πολλές λάθος επιλογές και ενώ κάποια στιγμή είχε βρει το άλλο της μισό, τον έρωτα της ζωής της, χώρισε και ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδο για εκείνη. Τέλος, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν έχασε τους γονείς της πέρασε δύσκολα και σαν μοναχοπαίδι αναζητά συνεχώς την παρέα, αφού τρέμει όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά την μοναξιά.

Δείτε απόσπασμα από την τηλεοπτική συνέντευξη της ηθοποιού: