Τραβόλτα & Κρουζ: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

03.11.2015
Οι "κακές γλώσσες" τους θέλουν παράνομο γκέι ζεuγάρι εδώ και 30 χρόνια. Τι συμβαίνει πραγματικά ανάμεσα στους δυο διάσημους άντρες του Χόλιγουντ;

Ο σάλος από τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) να έχει ερωτική σχέση με τον Τζον Τραβόλτα (John Travolta) ακόμη να κοπάσει. Τώρα όμως έχουμε πληροφορίες εκ των έσω. Πληροφορίες που θα συζητηθούν πολύ.

Ένα βιβλίο είπε να γράψει η Λία Ρέμινι (Liah Remini) κολλητή της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και πρώην μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολγογίας -εξ ου και ο σύνδεσμος- και προκάλεσε τον.. "κακό χαμό".

Μεταξύ των πολλών και των διαφόρων που είπε για τη σχέση του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, η Λία αναφέρθηκε και στο φημολογούμενο ειδύλλιο του με τον Τραβόλτα.

"Από όσο ξέρω, δεν τον συμπαθούσε καν, ούτε εκείνον ούτε την Κίρστι Άλεϊ", υποστηρίζει η Ρέμινι τονίζοντας πολλάκις το πόσο άσχημα φερόταν ο Κρουζ σε όλους όσους εργαζόταν για εκείνον.

Η Ρέμινι έζησε πολύ καιρό στο πλαίσιο της Σαϊεντολογίας, αλλά τώρα αποφάσισε να βγάλει τα άπλυτά της στη φόρα. Έχουμε πολλά να ακούσουμε.