Η Ζιζέλ και το νέο, φουσκώμενο στήθος της -Τελικά την έκανε την πλαστική [photos]

03.11.2015
Καιρό τώρα γίνεται μεγάλη κουβέντα για το αν η διάσημη βραζιλιάνα καλλονή έχει κάνει πλαστική στο στήθος της ή όχι. Η ίδια υποστηρίζει το δεύτερο, όμως οι εικόνες άλλα λένε!

Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες, ισχυρές και πλούσιες γυναίκες στον κόσμο της μόδας σήμερα. Φαίνεται, όμως, ότι η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) δεν ήταν ικανοποιημένη με το μπούστο της. Και είπε να το... φουσκώσει. Δεν ήθελε, όμως, να το βγάλει και "ντουντούκα". Μέχρι που ο φακός που δεν μπορεί να διαψευσθεί έκανε τη δουλειά του.

Η Ζιζέλ έχει φωτογραφηθεί τόσο επαγγελματικά όσο και ιδιωτικά ουκ ολίγες φορές, με τις περισσότερες να είναι με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα. Γεγονός που σημαίνει ότι το στήθος της το έχουμε δει. Ιδού μερικές από αυτές τις φορές.

Και στην επόμενη σελίδα δες τι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στις Μπαχάμες όπου βρέθηκε για λίγες μέρες η 35χρονη καλλονή.

Χμ!!! Δύο τα τινά, λοιπόν, Ζιζέλ μου: Ή που την έκανες την πλαστική -και γούστο σου και καπέλο σου, για να εξηγούμεθα- ή που σε τσίμπησε κάτι μολυσμένο και στα δύο στήθη. Πολύ μολυσμένο όμως!!!!