Ο χλιδάτος γάμος της Σταθοκωστοπούλου στη Βενετία: Μάθε τις λεπτομέρειες

03.11.2015
O χωρισμός της Κατερίνας Καινούργιου με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, έφερε στο προσκήνιο και τις λεπτομέρειες για το γάμο της αδερφής του επιχειρηματία, Αφροδίτης Σταθοκωστοπούλου.

Η Αφροδίτη Σταθοκωστόπουλου και ο νεαρός εφοπλιστής Νίκος Μπάκος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Βενετία, η οποία αποτελεί αγαπημένο προορισμό του νεόνυμφου ζευγαριού.

Η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου, ήθελε η ημέρα του γάμου της να είναι ξεχωριστή, γι’αυτό και έψαξε πολύ μέχρι να βρει το μέρος των ονείρων της.

Το ζευγάρι, είχε κλείσει για τους καλεσμένους του διαμονή στα 24 δωμάτια του επτάστερου «Aman Canal Grande», του ξενοδοχείου που φιλοξένησε το γαμήλιο πάρτι του George Clooney και της Amal Alamudin.

Η επιλογή του ξενοδοχείου δεν είναι τυχαία, αφού παλαιότερα υπήρξε παλάτι ελλήνων ευγενών.

Το ζευγάρι έφτασε στο ναό με γόνδολες ενώ κουμπάρα ήταν η Άντζυ Πανούση και το νυφικό ήταν από μεγάλο οίκο μόδας του εξωτερικού.

Στο χλιδάτο γάμο πάντως, πρόσκληση δεν είχε η Κατερίνα Καινούργιου, μέχρι πρότινος κολλητή της νύφης και σύντροφος για περισσότερα από τρία χρόνια του αδερφού της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.