Καλλίγραμμη ηθοποιός γυμνάζεται και «ρίχνει» το Instagram [photo]

29.10.2015
Η 35χρονη ηθοποιός είναι όλο πιο κομψή και αδύνατη στις δημόσιες εμφανίσεις της και πριν λίγους μήνες της «έβαλε χέρι» δημοσίως μια από τις πιο ωραίες γυναίκες του Χόλιγουντ.

Έγινε γνωστή το 2001 με το ρόλο της στην ταινία Σχεδόν Διάσημοι (Almost Famous), για τον οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στην πετυχημένη ταινία Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες (How to Lose a Guy in 10 Days) του 2003, και σε αρκετές παραγωγές όπως: Η Έλεν Εκπαιδεύεται (Raising Helen) (2004), Το Αντικλείδι (The Skeleton Key) (2005), Στους Δύο Τρίτος Δε Χωρεί (You, Me and Dupree) (2006) κλπ.

Η ηθοποιός γυμνάζεται σκληρά και θέλοντας να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους προκάλεσε πολλά σχόλια.

Δείτε για ποια ηθοποιό μιλάμε:

Ο λόγος για την Kate Hudson που το έχει βάλει σκοπό να «τρελάνει» τα social media

Ο βασικός λόγος που στις Χρυσές Σφαίρες η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε χέρι στην Χάντσον είναι γιατί... πρόκειται για μια από τις πραγματικές φυσικές καλλονές του Χόλιγουντ. Μην μπορώντας να αντισταθεί στα κάλη της Χάντσον, η Άνιστον τη χουφτώνει κανονικά τονίζοντας σε όλους «Μα δείτε την είναι ακαταμάχητη...» Και όντως, είναι... έχουμε και τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!