Σεφερλής: Συγκινεί το άγνωστο οικογενειακό δράμα!

16.10.2015
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής (16/10) ο Μάρκος Σεφερλής και για πρώτη φορά είδαμε ένα πρόσωπο του αγαπημένου κωμικού, που δεν γνωρίζαμε. Γιατί, βλέπεις για πρώτη φορά είδαμε τον Μάρκο να κλαίει on air και το κοινό να δακρύζει, όχι για κάποιο αστείο, αλλά για το οικογενειακό δράμα του, που είδε το φως της δημοσιότητας.

Η εκπομπή της Κουτσελίνη είχε ολόκληρο αφιέρωμα στον Σεφερλή και συνεργάτης της εκπομπής ταξίδεψε μέχρι την Κόρινθο, όπου μίλησαν για εκείνον, παιδικοί φίλοι του, η μητέρα του, τα αδέλφια του και ο αγαπημένος θείος του. Μάλιστα, όση ώρα στο βίντεο έπαιζαν οι δηλώσεις του θείου του, ο ηθοποιός δε μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του, αφού του έχει μεγάλη αδυναμία.

Ωστόσο, η αποκάλυψη που έκανε τον Μάρκο να κλάψει on air και να συγκινήσει τους πάντες, ήταν το άγνωστο δράμα της οικογένειας του. Όπως αποκάλυψε η μητέρα του Χαρίκλεια, είχαν ένα γιο τον Μάρκο, τον οποίο έχασαν σε ένα απίστευτο ατύχημα.

Η οικογένεια είχε πάει σε πανηγύρι, σε κοντινό χωριό κι εκεί που στέκονταν ο κόσμος, ένα λεωφορείο τσούλησε πέφτοντας πάνω τους. Χωρίς να καταλάβουν πώς έγινε το 3χρονο αγοράκι της οικογένειας, σκοτώθηκε. Στη συνέχεια, όπως εξομολογήθηκε η μητέρα του, ο πατέρας του Σεφερλή πήγε στο εικ¨ονισμα που είχαν στο δωμάτιο και ζήτησε να τους δώσουν ένα ίδιο παιδί, διαφορετικά θα πετούσε όλες τις εικόνες.

«Δεν κατάλαβα τίποτα, δεν ξέρω πως έγινε, το είχα στο καρότσι και ξαφνικά δεν υπήρχε πια. Αυτές οι στιγμές για την οικογένεια μας ήταν πολύ δύσκολες. Ο σύζυγος μου πήγε μετά σε ένα εικόνισμα και είπε “θα μου δώσεις έναν ‘ίδιο αλλιώς θα τα πετάξω όλα από εδώ μέσα ”. Μετά από τρείς μήνες έκανα τον Μάρκο και του έδωσα το όνομα», αποκάλυψε η μητέρα του χαρακτηριστικά

Και πράγματι, λίγο καιρό αργότερα η κυρία Χαρίκλεια έμεινε έγκυος και γέννησε τον Μάρκο, στον οποίο έδωσαν το όνομα του παιδιού που έχασαν. Ωστόσο, η ατάκα του πατέρα του - έφυγε από τη ζωή πριν 10 χρόνια περίπου - "δώσε μου ένα ίδιο" έκανε τον ηθοποιό να "λυγίσει". Μάλιστα, είπε ότι δεν ξέρει αν είναι ίδιος όπως ζήτησε ο πατέρας του, αλλά εύχεται να έκανε την οικογένεια του να χαρεί στη συνέχεια.