Δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλωσαν οι γιοι της Σελίν Ντιόν [photos]

15.10.2015
Τρεις γιους έχει η διάσημη τραγουδίστρια από τον γάμο της με τον Ρενέ Ανγκελίλ, τους οποίους δεν βλέπουμε συχνά εξ ου και η έκπληξή μας όταν αντιληφθήκαμε πόσο έχουν μεγαλώσει.

Η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) περνά δύσκολες στιγμές με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της, Ρενέ Ανγκελίλ, όμως, όπως έχει παραδεχτεί η ίδία παίρνει δύναμη από τη δύναμη του ίδιου και απο τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί στην ουσία μια ολόκληρη ζωή καθώς ο Ρενέ, ο οποίος είναι μεγαλύτερός της κατά 36 χρόνια, τη γνωρίζει από παιδάκι καθώς υπήρξε και μανατζέρ της επί χρόνια.

Στη συνέχεια ήρθε ο έρωτας, παντρεύτηκαν το 1994 και οι γιοι τους Ρενέ Τσάρλς, Νέλσον και Έντι είναι σήμερα 14 και 5 αντίστοιχα (τα δυο μικρότερα είναι δίδυμα)

Ιδού μια οικογενειακή φωτογραφία πριν απο μερικά χρόνια. Δεν φαντάζεσαι πώς έχουν γίνει τα αγόρια σήμερα.

Θυμόμαστε όλοι τον πρωτότοκο της Σελίν Ντιόν, κυρίως για τα μακριά μαλλιά του που δεν έκοβε ποτέ (επάνω). Σήμερα, φανατικός παίκτης του χόκεϊ στον Καναδά όπου ζει, ο 14χρονος Τσαρλς καμαρώνει στο Instagram για τη βοήθεια που παρέχει στην ομάδα του η μαμά Σελίν.

Νάτος και πάλι με έναν φίλο του. Αγνώριστος πραγματικά...

Όσο για τα αδελφάκια του;

Πέντε χρονών γίνονται σε λίγες μέρες ο Νέλσον και ο Έντι και η μαμά τους πήγε στην Ντίσνεϊλαντ να το γιορτάσουν. Πόσο μεγάλωσαν.