Μαρία Ηλιάκη: Μιλάει πρώτη φορά για το κόψιμο της εκπομπής [photos]

15.10.2015
Η Μαρία Ηλιάκη, αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για το κόψιμο της εκπομπής που παρουσίαζε μαζί με τον Μάκη Πουνέντη στον ΣΚΑΪ και να αποκαλύψει πόσο αυτό το γεγονός την επηρέασε ψυχολογικά.

Η γνωστή παρουσιάστρια, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό HELLO για το οποίο και φωτογραφήθηκε. Η Μαρία Ηλιάκη εξομολογείται πως μετά το κόψιμο της εκπομπής ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στεναχωρήθηκε πολύ που η εκπομπή κόπηκε μέσα σε τέσσερις μήνες, είχε κλειστεί στο σπίτι και δεν σήκωνε τα τηλέφωνα.

Μάλιστα, θεωρεί πως όλο αυτό που πέρασε ήταν ένα χρήσιμο μάθημα για εκείνη, αφού συνειδητοποίησε πως οι επαγγελματικές δυσκολίες ξεπερνιούνται πιο εύκολα σε σχέση με άλλες και ότι πιο σημαντικό είναι η υγεία. Η Μαρία Ηλιάκη πιστεύει πως δεν δόθηκε ο κατάλληλος χρόνος που έπρεπε στην εκπομπή που κόπηκε με περίεργο τρόπο κατά τα λεγόμενά της, αφού αυτή είναι η τακτική που ακολουθεί ο ΣΚΑΪ σε εκπομπές που δεν έχουν τηλεθέαση.

Οι φίλες της ήταν εκείνες που την βοήθησαν να νιώσει καλύτερα αφού είχε απομακρυνθεί από την οικογένειά της για να μην τους στεναχωρεί. Όσο για τον αν ρίχνει ευθύνες στον εαυτό της, εξομολογείται πως αν γύρισε τον χρόνο πίσω θα έκανε τα πάντα διαφορετικά, αφού θεωρεί πως δεν ήταν ο εαυτός της και το περιβάλλον δεν της ταίριαξε.

Δείτε την φωτογράφηση για το περιοδικό Hello: