Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δούλευε σε κοτέτσι για τα προς το ζην [photos]

12.10.2015
Στην εποχή που ο βιοπορισμός ήταν μια δύσκολη υπόθεση αναφέρθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός - τότε που υπήρξε άνεργος και χρειάστηκε να κάνει διάφορες δουλειές για να επιβιώσει... μεταξύ αυτών και ταϊζε πουλερικά!

«Πέρασα μια περίοδο που ήμουν άνεργος και έκανα πολλές δουλειές. Η πρώτη μου δουλειά, πιτσιρικά, ήταν στη Ρόδο, σε κοτέτσι, όπου τάιζα κότες. Για αρκετά χρόνια εργαζόμουν ως μπάρμαν και δεν θα μπορούσα να το κάνω ξανά καθώς δεν μου άρεσε καθόλου. Βέβαια, αν έρθουν τα δύσκολα, θα ασχοληθώ με την κηπουρική, τη διακόσμηση και τις κατασκευές μέσα στο σπίτι, γιατί έχω ταλέντο σε αυτά. Πιάνουν πάρα πολύ τα χέρια μου και έχω φτιάξει τα σπίτια των φίλων μου. Μακάρι να μη χρειαστεί να το κάνω επαγγελματικά, καθώς αγαπάω πολύ τη δουλειά μου», εξομολογήθηκε στο περιοδικό People ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου.

Να επισημάνουμε ότι ο Γιώργος Χρυσοστόμου βραβεύτηκε το 2014 με το Δημήτρης Χορν για τη συμμετοχή του στο «Mistero Buffo» του Ντάριο Φο, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου που παρουσιαζόταν στο θέατρο Θησείον