Ο Βιν Ντίζελ απαντά στο σκάνδαλο με την... μπυροκοιλιά με μια φωτογραφία

12.10.2015
Σάλο είχε προκαλέσει πρόσφατα η εικόνα του πάντα γυμνασμένου και δυναμικού ηθοποιού με αρκετά παραπανίσια κιλά και μια κοιλιά που... τρόμαζε.

Ο Βιν Ντίζελ (Vin Diesel) είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς δράσης της γενιάς του, χρησιμοποιώντας ως κύριο "όπλο" του, το πολύ μυώδες κορμί του. Πριν από λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός τον "τσάκωσε" τόπλες στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε, και η εικόνα δεν ήταν διόλου κολακευτική.

Σήμερα, ο προφανώς "θιγμένος" Βιν απαντά με μια νέα φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram με αρκετό χιούμορ, όμως με σαφή στόχο να κλείσει στόματα...

"Η φωτογραφία είναι από χθες. Για όσους ήθελαν το σόου. Για όλους τους αγγέλους που αγαπούν το άσχημο σώμα... ανεξαρτήτως".

Αυτά γράφει η λεζάντα και ο Βιν σηκώνει την μπλούζα, τον οποίο μάλλον ενόχλησε λίγο όλος ο ντόρος περι του θέματος. Ιδού και οι συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Τώρα τι έγινε πραγματικά;;; Πολλά παίζουν ρόλο. Η γωνία της φωτογράφησης, το γεγονός ότι ο ίδιος δεν γνώριζε ότι τον φωτογράφιζαν οπότε σίγουρα "αφέθηκε" λίγο πιο ξεφούσκωτος, ίσως να είχε καιρό να κάνει γυμναστική, ή μπορεί να είχε μόλις σηκωθεί από ένα πολύ γεμάτο γεύμα. Ή όλα αυτά μαζί... Ποιος ξέρει...