Κριστίνα Χέντρικς: Μέγα σκάνδαλο με τα μαλλιά της [photo & vds]

11.10.2015
Η πληθωρική πρωταγωνίστρια του "Mad Men" ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών με την τελευταία διαφημιστική καμπάνια στην οποία έχει τον πρώτο λόγο και μάλλον αποπροσανατολίζει τον κόσμο.

Πρέσβειρα διάσημης εταιρείας καλλυντικών και βαφών έγινε πρόσφατα η Κριστίνα Χέντρικς (Christina Hendricks) η οποία στο σποτάκι όπου πρωταγωνιστεί φαίνεται να αλλάζει χρώμα στα μαλλιά στο "πιτς φιτίλι", γεγονός που εξόργισε το κοινό.

Πολύ απλά, Κριστίνα μου, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να περάσεις από το κόκκινο της φωτιάς στο ξανθό της Μέριλιν τόσο εύκολα όσο παρουσιάζεται στο κλιπάκι.

Ιδού το βιντεάκι που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και η συνέχεια στην επόμενη σελίδα.

Μετά το τρελό σούσουρο, η εταιρεία αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι όπως τα παρουσίασαν στο βίντεο και ότι αντίθετα, η Κριστίνα δεν έγινε ξανθιά έτσι απλά.

Όπως αποκαλύφθηκε η πληθωρική σταρ είναι ξανθιά από φυσικού της και βάφει κόκκινα τα μαλλιά από την ηλικία των 10 ετών (!). Αυτό λοιπόν που συνέβη είναι ότι για να πετύχει η μεταμόρφωση, η Χέντρικς απλά σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της αρκετό καιρό ώστε το κόκκινο χρώμα ατόνισε, υπερίσχυσε το ξανθό και η βαφή "έπιασε" πιο εύκολα.

Ετσι εξηγείται...