Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποκαλύπτει τους έρωτες της ζωής της [photo]

25.09.2015
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο People, αποφάσισε να δώσει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, μιλώντας ανοιχτά για όλα.Η ίδια παραδέχεται πως έχει αλλάξει πολλούς επαγγελματικούς δρόμους και μόλις πριν λίγο καιρό καταστάλαξε πως αυτό που πάντα ήθελε να κάνει, ήταν να ασχοληθεί με το θέατρο.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, συνειδητοποίησε πως άργησε να βρει αυτό που της αρέσει να κάνει γιατί βαριόταν εύκολα, ενώ με την υποκριτική αισθάνεται εντελώς διαφορετικά. Μάλιστα, λίγα χρόνια πριν συμμετείχε στο Dancing on Ice, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Όσο για το αν θα συμμετείχε ξανά στην τηλεόραση, η απάντησή της είναι αρνητική αφού θεωρεί πως η τηλεόραση την φθείρει.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, παραδέχεται πως έχει κάνει λάθη στη ζωή της για τα οποία όμως δεν μετανιώνει. Η ίδια αποκαλύπτει πως έχει ζήσει μεγάλους έρωτες, αλλά μια μόνο αγάπη μέχρι τώρα. Όσο για το αν σκέφτεται να κάνει κάποια στιγμή την δική της οικογένεια, το θέλει πάρα πολύ και σίγουρα την κατάλληλη στιγμή θα το κάνει.