Ελένη, η πιο ναζιάρα οπαδός των γηπέδων! [photos]

24.09.2015
Στο γήπεδο Καραϊσκάκη βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη, για πρώτη φορά στη ζωή της. Και αυτό το καταλάβαμε και από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν από το περιοδικό Hello.

Το Λενιώ, που λες, με το γιο της Άγγελο και τον αδελφό της, Θοδωρή Μισόκαλο πήγε να δει τον ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου.

Και μια έκπληξη τη νιώσαμε, αφού η παρουσιάστρια στα 46 της έτη, ζήτημα είναι να ξέρει τι χρώμα έχει η μπάλα του ποδοσφαίρου. Αλλά αυτόν τον αγώνα δεν ήθελε να τον χάσει. Και ντύθηκε «γαυρίνα» και πήγε στο γήπεδο. Και από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, φαίνεται ότι το Λενιώ ένιωσε μεγάλο δέος. Σαν πρωτάρα, θα μου πεις.

Βέβαια, το νάζι, νάζι ακόμα και στο γήπεδο. Αυτό η Μενεγάκη δεν το αποχωρίζεται. Κι έχει πολλή πλάκα να βλέπεις την οπαδό Μενεγάκη με σκέρτσο και με νάζι να δυσανασχετεί με την εξέλιξη του αγώνα. Αμ το άλλο; Όπως ενημέρωσε το λαό της μέσα από το Twitter, της είπε και τις κακές της λέξεις. Φούντωσε πάνω στον αγώνα και αρχισε τα «γαλλικά» σαν την Κατερίνα τη Ζαρίφη!