Η Ρεφαέλι «την ψώνισε»: Ήθελε να κλείσει τον εναέριο χώρο του Ισραήλ για τον γάμο της [photos]

24.09.2015
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου ντύνεται νύφη το μοντέλο από το Ισραήλ με τον 40χρονο επιχειρηματία Έντι Έζρα, στην ιδιαίτερη πατρίδα τους το Ισραήλ και τα δημοσιεύματα οργιάζουν με τις παράλογες απαιτήσεις της Μπαρ.

Η 30χρονη καλλονή Μπαρ Ρεφαέλι - πρώην αμόρε του Λεονάρντο Ντικάπριο - έχει ονειρευτεί έναν γάμο βγαλμένο από παραμύθι. Τον οποίο φαίνεται ότι θέλει να μαγνηστοσκοπήσει από ψηλά και να δημιουργήσει ολόκληρη κινηματογραφική υπερπαραγωγή... έχει συνηθίσει από τις πασαρέλες τόσα χρόνια και πίστεψε ότι έτσι θα γίνει και στον γάμο της.

Προκειμένου να γίνει αυτό, ζήτησε να κλείσει για λίγες ώρες ο εναέριος χώρος πάνω από τον ... γάμο της, ώστε μη επανδρωμένα τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη, ελικόπτερα αλλά και ένα αερόστατο να μαγνητοσκοπήσουν την τελετή από ψηλά.

Το αίτημα της Μπαρ αρχικά έγινε αποδεκτό, με την πολιτική αεροπορία να εκδίδει απαγόρευση σε άλλα αεροσκάφη να πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την τοποθεσία του γάμου που θα γίνει την Πέμπτη 24/9, για το διάστημα μεταξύ 17:00 (απόγευμα Πέμπτης) και 02:00 (πρωί Παρασκεύης) ώρα Ελλάδας στο Carmel Forest.

Το μέτρο αυτό πυροδότησε σφοδρές αντιδράσεις. Σε άρθρο της η εφημερίδα Haaretz κατήγγειλε την προνομιακή μεταχείριση που απολαμβάνει το μοντέλο. Μετά τη θύελλα αντιδράσεων από τα μίντια, το υπουργείο Μεταφορών της χάλασε τα σχέδια και απέσυρε την έγκρισή του, με τον Υπουργό Μεταφορών να δηλώνει πως «οι ουρανοί είναι ανοικτοί για όλους τους πολίτες του Ισραήλ».

Η Μπαρ Ρεφαέλι είχε και στο παρελθόν προβλήματα με τις ισραηλινές αρχές.

Το 2010 ένας στρατηγός είχε προτρέψει τους Ισραηλινούς να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα που εκείνη διαφήμιζε έπειτα από την άρνησή της να υπηρετήσει δύο χρόνια στο στρατό στο πλαίσιο της υποχρεωτικής θητείας που ισχύει στο Ισραήλ.

Το μοντέλο δεν πτοείται και ποστάρει συνεχώς ευτυχισμένες στιγμές λίγο πριν την τελετή:

Head first

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Για την ιστορία η Μπαρ και ο Άντι γνωρίστηκαν πέρσι το Νοέμβριο. Ο γάμος τους θα γίνει σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχειακά συγκροτήματα του Ισραήλ, το «Beresheet Hotel» στο Carmel Forest, που βλέπει στην έρημο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 111 σουίτες και όλες τις ανέσεις, με τη διαμονή να κοστίζει περίπου 190 ευρώ τη βραδιά, χωρίς πρωινό. Όσο για το νυφικό της καλλονής είναι του γαλλικού οίκου Chloé και η ίδια μέσω του Instagram είχε κοινοποιήσει την πρόβα γάμου της.