Πιερίδη: Στα δικαστήρια με τον πατέρα του παιδιού της!

18.09.2015
Η σχέση τους ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές για ένα κοινό μέλλον, ενώ ο έρωτας τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους. Ο λόγος για την Μαριάντα Πιερίδη και το Νέστορα Φωτιάδη, οι οποίοι μετά τον ξαφνικό - για πολλούς - χωρισμό, έφτασαν μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων!

Και όπως φαίνεται ο επεισοδιακός τους χωρισμός θα έχει κι άλλα επεισόδια. Η εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου έφερε στο φως τα δικαστικά προβλήματα του πρώην ζευγαριού, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συναντήθηκαν στην Ευελπίδων στις 11 Σεπτεμβρίου για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με θέματα που αφορούν το παιδί τους.

Όπως αναφέρθηκε στο «Tatiana Live», εστάλη εξώδικη επιστολή διαμαρτυρίας από τον Φωτιάδη τον περασμένο Ιούλιο, ζητώντας στην τραγουδίστρια να επιστρέψει ταχύτατα από τη Μύκονο (όπου βρισκόταν για εμφανίσεις) στην Αθήνα.

Την επόμενη μέρα ακολούθησε η νομική απάντηση της Πιερίδη, που ζητούσε συνέπεια στη διατροφή από τον πατέρα του παιδιού και την πλήρη επιμέλεια του.

Έτσι, στις 11 Σεπτεμβρίου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα από τη μεριά της τραγουδίστριας και αποφασίστηκε προσωρινά ο 1,5 χρόνων γιος του πρώην ζευγαριού να βλέπει τον πατέρα του 3 μέρες την εβδομάδα για 3 ώρες κάθε φορά και να μην διανυκτερεύει μαζί του,.

Επίσης, ορίστηκε μέχρι την τελική απόφαση και ένα ποσό διατροφής από τη μεριά του πατέρα. Η απόφαση αναμένεται να καθαρογραφεί στους επόμενους 2-4 μήνες, ενώ θα ακολουθήσει τακτική δικάσιμος μέσα στον επόμενο 1-1,5 χρόνο.