Μαριάντα Πιερίδη: Μετά τον χωρισμό στα δικαστήρια για τον γιο της

18.09.2015
Μετά τον έρωτα και την απόκτηση ενός υπέροχου παιδιού, ήρθε ο χωρισμός για την τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη και η αντιδικία με τον σύντροφό της Νέστορα Φωτιάδη για τον γιο τους.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στην Ευελπίδων (στις 11 Σεπτεμβρίου) για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με θέματα που αφορούν το παιδί τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Tatiana Live», εστάλη εξώδικη επιστολή διαμαρτυρίας από τον Φωτιάδη τον περασμένο Ιούλιο, ζητώντας της να επιστρέψει ταχύτατα από τη Μύκονο (όπου βρισκόταν για εμφανίσεις) στην Αθήνα. Ακολούθησε την επόμενη μέρα η νομική απάντηση της τραγουδίστριας όπου ζητούσε συνέπεια στη διατροφή από τον πατέρα του παιδιού και την πλήρη επιμέλεια του.

Στη Μύκονο η Πιερίδη εμφανίστηκε φουλ ερωτευμένη και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τον νέο της σύντροφο, Δημήτρη Κατριβέση.

Στις 11 Σεπτεμβρίου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα από τη μεριά της τραγουδίστριας, όπου αποφασίστηκε προσωρινά ο 1,5 χρόνων γιος της να βλέπει τον πατέρα του 3 μέρες την εβδομάδα για 3 ώρες κάθε φορά και να μην διανυκτερεύει μαζί του, ενώ ορίστηκε μέχρι την τελική απόφαση και ένα ποσό διατροφής από τη μεριά του πατέρα. Η απόφαση αναμένεται να καθαρογραφεί στους επόμενους 2-4 μήνες, ενώ θα ακολουθήσει τακτική δικάσιμος μέσα στον επόμενο 1-1,5 χρόνο.