Ο Γιάννης Σπαλιάρας αρπάζει αγκαλιά την αγαπημένη του και συνεχίζει τις αποκαλύψεις [photos]

09.09.2015
Ο Γιάννης Σπαλιάρας, μετά την πολυσυζητημένη δήλωση για τις 4.000 γυναίκες, που πέρασαν από τη ζωή του, φωτογραφίζεται με την αγαπημένη του Ζωή Τζάνη. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός, έχοντας στην αγκαλιά του την αγαπημένη του, με την οποία είναι μαζί πέντε μήνες περίπου, μιλά στο περιοδικό ΟΚ! για τις 4.000, αλλά και για το κόκκινο μαγιό που αναστάτωσε τα γυναικεία πλήθη.

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες: "Ομολογώ ότι τις τρεις-τέσσερις πρώτες ώρες σοκαρίστηκα, γιατί εγώ αυτή την δήλωση την έκανα αυθόρμητα, χωρίς να έχω σκοπό να προκαλέσω. Μετά την πρώτη αμηχανία, όταν ξεκίνησα να διαβάζω τις κριτικές, άρχισα να το διασκεδάζω. Πολλά τρολαρίσματα είχαν αρκετή δόση χιούμορ. Για παράδειγμα γέλασα πολύ όταν άκουσα να λένε ότι ο Σπαλιάρας θα κάνει δικό του κόμμα, τον Σφύριζα. Μέχρι και τραγούδια έγραψαν, και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Μάλιστα μια Κύπρια δημοσιογράφος διασκεύασε το Αχ, Ευλαμπία του Γιάννη Γιοκαρίνη και το ρεφρέν έλεγε: Αχ, ρε Σπαλιάρα έλα να σπάσουμε ρεκόρ μαζί. Θεωρώ ότι αυτή η δήλωση ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για όλους τους Έλληνες. Εξαιτίας των capitals controls, όλοι ήμασταν πολύ περιορισμένοι και ίσως ψάχναμε μια αφορμή για να ασχοληθούμε με κάτι άλλο εκτός από την πολιτική. Αν είχε γίνει δηλαδή σε άλλη στιγμή, νομίζω ότι κανένας δεν θα είχε ασχοληθεί με τον αριθμό των γυναικών που πήγε ο Σπαλιάρας".

Στην ερώτηση αν τον φλερτάρουν περισσότερο οι γυναίκες τώρα απαντά: Μου έχουν κάνει εντύπωση τα μηνύματα που μου γράφουν ότι θα ήθελαν να είναι η υπ’αριθμόν 4.001! Και σίγουρα, όταν με βλέπουν κάπου, με προσεγγίζουν πιο εύκολα απ ότι παλαιότερα. Πήγα στους Παξούς το καλοκαίρι , σε μια απόμερη παραλία και ερχόταν και μου μιλούσαν.

Όσο για το αν το κόκκινο μαγιό που «τρέλανε» τις θαυμάστριές του στη Μύκονο ο ίδιος απαντά: «Ήταν ένα απλό, κόκκινο, εφαρμοστό μαγιό, από αυτά που φορούσαν κατά κόρον τη δεκαετία του '70 και επανήλθαν στη μόδα αυτό το καλοκαίρι. Η Ζωή, όταν είδε όλο αυτόν τον ντόρο που δημιουργήθηκε, μου είπε: "Να βγω να πω ότι δεν φοράς τίποτα μπροστά, να τελειώνουμε" είπε στο περιοδικό ΟΚ!