20 χρόνια «Ζίνα»: Αστείες στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς [photos]

04.09.2015
Σαν σήμερα πριν 20 ολόκληρα χρόνια προβλήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Ζίνα, η πριγκίπισσα του πολέμου», η οποία ήταν spinoff από τον «Ηρακλή», αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να τον ξεπεράσει σε τηλεθέαση.

Σα σήμερα πριν 20 ολόκληρα χρόνια προβλήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Ζίνα, η πριγκίπισσα του πολέμου», η οποία ήταν spinoff από τον «Ηρακλή», αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να τον ξεπεράσει σε τηλεθέαση.

Η σειρά προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε περίπου 120 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, κάνοντας την πανύψηλη (για τα δεδομένα του Χόλυγουντ) πρωταγωνίστρια Λούσυ Λόουλες με τα καταγάλανα μάτια και το αθλητικό σώμα διεθνή σταρ.

Ύστερα από έξι σεζόν και 134 επεισόδια, η «Ζίνα» ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Ιούνιο του 2001, αλλά οι ορκισμένοι φαν έκτοτε ζητούν μέσω Ίντερνετ την επιστροφή της αγαπημένης τους ηρωίδας είτε σε ταινία είτε με νέα επεισόδια.

Η Universal που έχει τα δικαιώματα, εξετάζει το ενδεχόμενο να αναβιώσει τη σειρά μέσα στο 2016 αν και το ενδεχόμενο κατά πόσο η Λούσυ Λόουλες (Ζίνα) κι η Ρενέ Ο’ Κόννορ (Γαβριέλλα) θα επιστρέψουν έχει μείνει ανοικτό, κάτι που δεν έχει ενθουσιάσει τους Xenites, όπως λέγονται οι φαν.

Με αφορμή την 20ή επέτειο και δεδομένου ότι τα επεισόδια έχουν προβληθεί άπειρες φορές και στην ελληνική τηλεόραση, επιλέξαμε να κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο μέσα από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στα γυρίσματα της «Ζίνα» και δείχνουν τη Λούσυ και το υπόλοιπο καστ σε μεγάλα κέφια.