Ασλανίδου: Η.. ερωτική σχέση με νεαρό και διάσημο τραγουδιστή!

13.08.2015
Η Μελίνα Ασλανίδου είναι από τις πιο γοητευτικές παρουσίες του καλλιτεχνικού στερεώματος και από τις πιο ερωτεύσιμες γυναίκες, ενώ η συμμετοχή της στο Voice, ανέβασε και άλλο τις μετοχές της.

Και αύξησε τον αριθμό των θαυμαστων της. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, καλός της φίλος και στενός της συνεργατης, ο οποίος μίλησε στο περιοδικό You για την "ερωτική" τους σχέση!

«Με τη Μελίνα είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και στενοί συνεργάτες. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Η σχέση μου μαζί της είναι ερωτική, με την έννοια του συνθέτη και της «μούσας» του. Υπάρχει ένα στοιχείο αλλά όχι όπως θέλουν κάποιοι να το βλέπουν. Η συνεργασία μου μαζί της είναι αξιόλογη και ταιριάξαμε πολύ, έχουμε απίστευτη χημεία στο στούντιο, στην επιλογή τραγουδιών», δηλώνει.

Όσο για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα Μέσα και το γεγονός ότι δεν έχει απασχολήσει σημαντικά τα media με την προσωπική του ζωή, λέει:

«Είμαι καλλιτέχνης, ερμηνευτής,γράφω τραγούδια, μουσική και στίχους, χαίρομαι πραγματικά που κατάφερα να απασχολώ κάποιους ανθρώπους με τη δουλειά μου και μόνο. Είναι σημαντικό για μένα να γνωρίζουν έστω δέκα άνθρωποι το καινούριο μου τραγούδι παρά να ξέρουν χίλια άτομα με ποια κοιμήθηκα χτες ή με ποια τα έφτιαξα και πότε χώρισα»