Δείτε τον γιο του Αιμίλιου Λιάτσου [που είναι φουλ ερωτευμένος - photos]

06.08.2015
Ο γιος του Αιμίλιου Λιάτσου, Βασίλης, είναι εδώ και ένα χρόνο είναι φουλ στον έρωτα με την ραδιοφωνική παραγωγό Ελένη Καρποντίνη. Μάλιστα παραχώρησαν από κοινού μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! στην οποία μιλούν για το πώς γνωριστήκανε, αλλά και για το ενδεχόμενο γάμου.

«Με την Ελένη γνωριστήκαμε ουσιαστικά στο ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος FM, όπου εργαζόμαστε και οι δύο. Η Ελένη με τον Άκη Αναστασιάδη είχε αναλάβει τότε τη ζώνη 7-10, ενώ η δική μου εκπομπή μεταδίδεται 1-4 το μεσημέρι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λιάτσος, ενώ Ελένη Καρποντίνη σημειώνει: «Μη φανταστείς όμως ότι κάναμε παρέα, γιατί είχαμε διαφορετικά ωράρια και σπανίως συναντιόμασταν. Έξι μήνες μετά την πρώτη γνωριμία, μας ζήτησε ο σταθμός να παρουσιάσουμε μαζί ένα event. Εκεί ήταν που ήρθαμε πιο κοντά. Μέχρι τότε, μπορώ να σου πω ότι ο Βασίλης μού ήταν μάλλον αδιάφορος. Δεν συμπαθούσα ιδιαίτερα. Εντάξει, μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι, αλλά δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να τον σκεφτώ διαφορετικά. Αρκεί να σου πω ότι το επόμενο πρωί μας ζήτησε ο ραδιοφωνικός σταθμός να παρουσιάσουμε και οι τρεις την πρωινή εκπομπή και κάποια στιγμή μου είπε ο Βασίλης στον αέρα: “Κακώς δε με προσέχεις Καρποντίνη. Μπορεί να είμαι η ευκαιρία σου”. Και του απάντησα: “Άραξε λίγο. Για ένα ποτό βγήκαμε, μην κάνεις έτσι!”».

Παράλληλα η ραδιοφωνική παραγωγός παραδέχεται: «Ο Βασίλης είναι πραγματικός τζέντλμαν. Είναι πολύ γλυκό και ευγενικό αγόρι. Αλλά αυτό που πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να φέρει δύο ανθρώπους κοντά είναι η χημεία που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ τους, όταν γνωριστούν λίγο και μιλήσουν. Έτσι έγινε και με εμάς», ενώ ο Βασίλης Λιάτσος υποστηρίζει: «Η Ελένη είναι ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι. Είναι πολύ όμορφη, πολύ έξυπνη, πολύ ταλαντούχα. Εκτός όλων αυτών, είναι ένας πολύ πρόσχαρος άνθρωπος, με απίστευτο χιούμορ. Μπαίνει σε ένα χώρο και ακτινοβολεί».

«Εδώ και δύο εβδομάδες, ναι, μένουμε μαζί. Επειδή αυτό το καλοκαίρι δεν θα μπορούσαμε να πάμε διακοπές έτσι αποφασίσαμε να πάμε εμείς κοντά στην θάλασσα. Έτσι λοιπόν νοικιάσαμε ένα σπίτι όταν δεν δουλεύουμε να ξεκουραζόμαστε απολαμβάνοντας το μπάνιο μας», αποκαλύπτει η Ελένη Καρμποντίνη και αναφέρει για το ενδεχόμενο γάμου τους: «Εγώ ειδικά, που ήμουν και λίγο αγοροκόριτσο, δεν έχω φανταστεί τον εαυτό μου με νυφικό . Ούτε ήμουν από τα κοριτσάκια που έβαζαν το τούλι στο κεφάλι και ονειρεύονταν ότι παντρεύονται τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Ο γάμος, αν είναι να έρθει, θα έρθει όταν είναι η κατάλληλη στιγμή», ενώ ο Βασίλης Λιάτσος συμφωνεί: «Όχι ακόμα. Προς το παρόν απολαμβάνουμε αυτό που ζούμε. Περνάμε καλά μαζί, αγαπιόμαστε. Όλα στον χρόνο τους και στον καιρό τους. Προς το παρόν, νιώθουμε πολύ τυχεροί και ευτυχισμένοι που έχουμε ο ένας τον άλλο».