Σοκάρει η τελευταία φωτογραφία της κόρης της Γουίτνει Χιούστον

06.08.2015
Για μια ακόμη φορά προκαλεί το περιοδικό National Enquirer με τη φωτογραφία του εξωφύλου. Δημοσίευσε την Τετάρτη την τελευταία φωτογραφία της Bobbi Kristina Brown, σε κώμα τις τελευταίες ημέρες της ζωής της.

Η ταμπλόιντ εφημερίδα δημοσίευσε στο πρωτοσέλιδό της την «τελευταία φωτογραφία» της νεαρής κόρης της Γουίτνει Χιούστον, όπως άλλωστε είχε κάνει και στην περίπτωση του θανάτου της διάσημης μαμάς της, προκαλώντας κριτική κι αντιδράσεις.

Η νεαρή Μπόμπι Κριστίνα εμφανίζεται με κουβερτούλα πάνω στο "νεκροκρέβατο" μιας και η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγες μόλις ημέρες πριν πεθάνει ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως υπάρχει και φωτογραφία της στο φέρετρο όπως είχε γίνει στην περίπτωση θανάτου της Γουίτνει.

Το «National Enquirer» είχε και τότε προκαλέσει πολλά και ποικίλα σχόλια με το πρωτοσέλιδό του που έδειχνε τη Γουίτνεϊ μέσα στο ανοιχτό χρυσό φέρετρο, έτοιμη και στολισμένη με τα κοσμήματά της και τα χρυσά της πασουμάκιαγια την τελευταία της κατοικία. Η ανατριχιαστική φωτογραφία λέγεται πως τραβήχτηκε μέσα στο γραφείο κηδειών Γουίγκαμ στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ λίγο πριν το φέρετρο μεταφερθεί στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία.