Δείτε τις πρώτες φωτό της Ζιζέλ μετά την πλαστική [photos]

04.08.2015
Έντονες φήμες ήθελαν το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ να έχει επισκεφθεί πλαστικό χειρούργο στο Παρίσι, για να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος και τα μάτια. Ωστόσο, η 35χρονη καλλονή μας έχει μπερδέψει! Kαι αυτό γιατί πριν μερικές ημέρες ανέβασε - λίγο μετά δηλαδή την φημολογούμενη πλαστική της- φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δεν υπάρχει κανένα ίχνος που να αποδεικνύει ότι όντως υποβλήθηκε σε κάποια πλαστική επέμβαση.

Στη μια φωτογραφία, που είναι μάλιστα σημερινή (4/8), φαίνεται να διασκεδάζει απολαμβάνοντας οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης στην παραλία μαζί με τον σύζυγό της Τομ Μπάντι και τα δύο τους παιδιά. Μέσω αυτής της φώτο του εύχεται χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του. «Ευτυχισμένα γενέθλια αγάπη μου! Είμαστε πολύ ευλογημένοι που σε έχουμε στις ζωές μας. Σε ευχαριστούμε που μας δίνεις πάντα τόση αγάπη! Σε αγαπάμε!»

Στην δεύτερη φωτογραφία η Ζιζέλ διαλογίζεται ανήμερα του Blue Moon, μαζί με την αδερφή ψυχή της όπως την αποκάλεσε, λέγοντας χαρακτηριστικά «είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι εδώ μαζί σου για να γιορτάσουμε τα γενέθλια σου». Δεν υπάρχουν καθόλου επίδεσμοι, ή έστω κάτι που να αποδεικνύει ότι υπεβλήθη σε οποιαδήποτε πλαστική.

Την Δευτέρα (3/8), ακολούθησε άλλη μια φωτογραφία του διάσημου μοντέλου, στην οποία, εύχεται χρόνια πολλά στην μεγαλύτερη αδερφή της Ραχήλ, γράφοντας κάτω από την φώτο ότι είναι ο φύλακας άγγελός της και την ευχαριστεί που φροντίζει πάντα για όλους. Ούτε σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε κάτι που να μαρτυρά την επίσκεψη στον πλαστικό.

Βλέποντας τα παραπάνω το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουμε είναι ότι είτε η Ζιζέλ έκανε την πλαστική και κατάφερε να το κρύψει πολύ καλά ή ήταν απλώς φήμες που δεν θα επιβεβαιωθούν ποτέ!