Δες την επί 20 χρόνια σύντροφο του Φωκά Ευαγγελινού [photo]

21.07.2015
«Έχω τον άνθρωπο της ζωής μου, με την οποία ζούμε είκοσι χρόνια μαζί. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου, που να μην έχει σχέση με τη δουλειά μου, γιατί δεν θα μπορούσε να με παρακολουθήσει.»

Είναι τα λόγια του Φωκά Ευαγγελινού για τη σύντροφό του ... και συνεχίζει ... «Με είχε καλέσει η Μιμή Ντενίση να χορογραφήσω το Tαμ – ταμ Ταγνκό 1993. Η Πίτσα Κουτουφά, δούλευε τότε στις δημόσιες σχέσεις της Μιμής. Βγήκαμε δυο- τρεις φορές και από τότε κολλήσαμε. Από ένα σημείο και μετά, έγινε και μέντοράς μου στη δουλειά. Με βοήθησε στις δύσκολες αποφάσεις. Είναι ο άνθρωπος που μου έδειχνε το δρόμο και τη σχολή χορού έτσι τη φτιάξαμε το 1996. Με έπεισε μετά κόπων και βασάνων, να πάρω δάνειο 80 εκατομμυρίων δραχμών τότε. Με έφερε σε αυτό εδώ το κτίριο στην Κυψέλη που ήταν εγκαταλελειμμένο».

Αυτά είπε πριν από περίπου ένα χρόνο ο Φωκάς Ευαγγελινός σε συνέντευξή του, μιλώντας για τη γυναίκα της ζωής του, την επί 22 χρόνια σύντροφό του, τον άνθρωπο που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Ο αγαπημένος χορογράφος σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του με την Πίτσα Κουτουφά, παρακολούθησε την παράσταση «Αίας» του Σοφοκλή, στην Επίδαυρο. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν ανάμεσα στο κοινό.

«PHOTO2%