Εκνευρισμένη η Ελένη: Τα εμπόδια που την κρατούν μακριά από τον Ματέο

08.07.2015
Έχει και η Ελένη Μενεγάκη τα βάσανα της, αυτές τις μέρες τις δύσκολες και κρίσιμες που περνάμε. Θέλει η παρουσιάστρια να πάει στα Άχλα κοντά στον Ματέο (Μάκη) Παντζόπουλο και δε μπορεί!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Ελένη ήταν έτοιμη να ξεκινήσει τις διακοπές της, μια ημέρα μετά το φινάλε της εκπομπής της (Σάββατο 27 Ιουνίου) με προορισμό τα Άχλα, αλλά τελευταία στιγμή ματαίωσε τα σχέδιά της, αφού μια σειρά από επαγγελματικές υποχρεώσεις την ανάγκασαν να παραμείνει στην Αθήνα. Μάλιστα, ο Παντζόπουλος ήδη βρίσκεται στο νησί και η σύντροφός του θα τον ανταμώσει σε περίπου δυο εβδομάδεε.

Πάντα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι ξεκινάει χωριστά τις διακοπές (φέτος έχουν και την κορούλα τους) λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ η Μενεγάκη φέρεται να λέει στους δικους της ανθρώπους πως δεν πιστεύει πως θα πρέπει να μείνει για τόσο χρονικό διάστημα στην Αθήνα και δε μπορεί να κρύψει στιγμή τον εκνευρισμό της. Τώρα, αυτό μας κάνει λίγο τραβηγμένο ως σενάριο, αφού και πέρυσι η Ελένη είχε μείνει κάποιες μέρες στην Αθήνα, πριν φύγει για τα Άχλα.

Κατά τα άλλα, ο φακός του περιοδικού You, απαθανάτισε το ζευγάρι στη Ραφήνα, το περασμένο Σάββατο (4/7), όταν η παρουσιαστρια συνόδευσε μέχρι το λιμάνι τον αγαπημένο της.