Θα πάθεις πλάκα: Δες την Ασλανίδου χωρίς μακιγιάζ

07.07.2015
Πριν λίγες μέρες, η Μελίνα Ασλανίδου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι όποιος τη βλέπει από κοντά της λέει ότι μοιάζει με 25 χρόνων.

«Όταν με βλέπει κανείς από κοντά, μου λέει ότι μοιάζω 25 χρονών. Από την εικόνα που έχουν για εμένα από την τηλεόραση με κάνουν 35αρα. Αν παρατηρήσει κανένας την ενέργεια που διαθέτω θα νομίζει ότι είμαι 20. Η ηλικία λοιπόν δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας αριθμός. Ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει μέσα του ένα δικό του χρόνο. Χαίρομαι που μου είπες ότι μοιάζω 36 χρονών κι αυτό θα κρατήσω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Την ηλικία της η Μελίνα δεν την αποκαλύπτει και προτιμά τη σιωπή – σε ένα άκρως προσωπικό δεδομένο – προς απάντηση σε όσους γράφουν και λένε για εκείνη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν έχει κανένα κόμπλεξ και ανεβάζει στα social media φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ ή ρετούς.

Το είχε κάνει πριν καιρό, το έκανε και το βράδυ της Δευτέρας. Η Μελίνα χωρίς μακιγιάζ είναι αγνώριστη (για 25αρα δεν τη λες, να τα λέμε αυτά) ενώ ποζάρει με αγαπημένο της φίλο. «S agapw filos kostas kane xxxx miss you», ήταν η λεζάντα που συνόδευσε την επίμαχη φωτογραφία.