Λάσπα: η ιδιοκτήτρια νησιού πιο καυτή από ποτέ (στα 41!)

24.06.2015
Η Κατερίνα Λάσπα έκανε μια σούπερ φωτογράφηση και έδωσε μια υπέροχη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, ως ιδιοκτήτρια νησιού πια.

Η ίδια, η παρουσιάστρια τόνισε πάντως πως την Υδρούσα, την έχει επινοικιάσει για 25 χρόνια μαζί με τον σύζυγό της Νεκτάριο Νικολόπουλο, με σκοπό να την εκμεταλλευτούν επιχειρηματικά και επισημαίνει:

«Είναι σχεδόν αστείο για τους ανθρώπους που μας ξέρουν ότι ξαφνικά είμαστε ιδιοκτήτες νησιού. Έχω απόλυτη συναίσθηση τι κοστίζει να αγοράσεις ένα νησί και πως μεταφράζεται η ιδιοκτησία του. Δεν έχουμε τέτοιες δυνατότητες...»

Μιλώντας για το σώμα της στα 41 της χρόνια, η Λάσπα είναι ειλικρινής:

«Δεν έχω πρόβλημα με το χρόνο. Τα 40 είναι τα νέα 25. Τα τελευταία τρία χρόνια κάνω μπότοξ στο μέτωπο για τις ρυτίδες που μου έχουν μείνει από τα 12 χρόνια πρωταθλητισμού στην κολύμβηση».

Η Κατερίνα, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη μείωση στήθους στην οποία προέβη:

«Το έκανα για λειτουργικούς σκοπούς. Επειδή είμαι υπερκινητική και αθλητικός τύπος, μου ήταν ενοχλητικό. Μου έλειπε να βάλω ένα t-shirt ή ένα φόρεμα χωρίς σουτιέν».

Τέλος, η Κατερίνα Λάσπα μίλησε και για την επιστροφή της στην τηλεόραση, μετά από 12 χρόνια απουσίας. Η παρουσιάστρια δεν θέλησει να μπει σε λεπτομέρειες αλλά ανέφερε πως σχεδιάζει με χαρά να επιστρέψει:

«Προς το παρόν δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω μέχρι να ξεκινήσει. Για τρεις χρονιές έχω μείνει με έτοιμα τα σκηνικά για εκπομπές που δεν προχώρησαν».