Έχεις δει τον αδελφό της Μάιλι Σάιρους; Θα... τρομάξεις!

24.06.2015
Η άτακτη ποπ σταρ μπορεί να είναι η πιο διάσημη της πολυμελούς οικογένειάς της, όμως σίγουρα δεν είναι η μόνη.

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) δεν χρειάζεται συστάσεις, αν και σίγουρα όσοι την είχαν μάθει ως "Χάνα Μοντάνα" αναγκάστηκαν να την ξαναγνωρίσουν από την αρχή.

Μπίλι Ρέι Σάιρους (Billy Ray Cyrus) ο μουσικός της κάντρι πατέρας της και Τις, η μητέρα της η οποία -όπως μπορεί κανείς να συμπεράνει αμέσως υπήρξε μοντέλο.

Στη φωτογραφία το ζεύγος Σάιρους, που δεν είχε ανέκαθεν τις καλύτερες σχέσεις με το πιο διάσημο βλαστάρι τους στην πρόσφατη εκδήλωση AmFar όπου πήγαν μαζί.

Τη μικρή αδελφή Νόα (Noah) επίσης τη γνωρίζουμε καθότι η Μάιλι την έχει πάρει ελαφρώς υπό την προστασία της και την "ποστάρει" συχνά πυκνά στο Instagram.

Τον μεγαλύτερο αδελφό όμως, τον έχεις δει; Χάνεις...

Ιδού λοιπόν ο Τρέις Σάιοους (Trace Cyrus), 26 χρονών σήμερα, μουσικός επίσης και εκείνος και μέλος του συγκροτήματος Metro Station.

Βέβαια, προφανώς, αυτό χαρακτηρίζει τον Τρέις είναι τα τατουάζ με τα οποία έχει καλύψει όλο το σώμα του -στην κυριολεξία.

Δίπλα του, η Μάιλι καμαρώνει, όμως το θέαμα, για όσους δεν "εκτιμούν" την τέχνη της δερματοστιξίας τουλάχιστον είναι μάλλον αποκρουστικό. Οι υπόλοιποι, ας το απολαύσουν...