Χώρισε πάλι η Μπρίτνει & βρήκε νέο αμόρε;

23.06.2015
Κακά τα μαντάτα: Η Μπρίτνει Σπίαρς (Britney Spears) κι ο Τσάρλι Έμπερσολ (Charlie Ebersol) αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους και να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται κι από τον προσωπικό λογαριασμό της διάσημης τραγουδίστριας στο Instagram. Μετά από οκτώ μήνες σχέσης είναι και πάλι single και το δηλώνει ανοιχτά.

Το τι συνέβη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αλλά η 33χρονη Μπρίτνει έχει αφαιρέσει κάθε ίχνος κοινής της φωτογραφίας με τον Τσάρλι από τα κοινωνικά δίκτυα, κάτι που εγείρει ερωτηματικά ειδικά αν σκεφτούμε τη σκέχη που ο Τσάρλι είχε αποκτήσει με τα παιδιά.

Από την άλλη νέες αναρτήσεις και φωτογραφίες δίνουν τροφή σε φήμες που θέλουν την Μπρίτνει να έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα.

Ο Τσάρλι είχε ήδη βρεθεί κοντά με τα δύο της παιδιά Τζέιντεν (Jayden) και Sean (Σίαν) 8 κι 9 ετών αντίστοιχα όπως για παράδειγμα τα Χριστούγεννα που πόζαραν όλοι χαρούμενοι μπροστά στο φακό.

Οι δύο τους μας είχαν, άλλωστε, συνηθίσει σε εκδηλώσεις αγάπης όπως για παράδεγμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πόσταραν φωτογραφία με μια τεράστια τούρτα που βροντοφώναζε πως ο Τσάρλι αγαπά τη Μπρίτνει.

Να θυμίσουμε πως η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν στις 17 Μαϊου, κατά την διάρκεια των μουσικών βραβείων Billboard, όπου ο 32χρονος Τσάρλι είχε αποκαλέσει την αγαπημένη του τότε Μπρίτνει "ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο", οπότε ο χωρισμός μάλλον είναι αρκετά φρέσκος.

Τι συνέβη και χώρισαν & ποιό φημολογείται πως είναι το νέο πρόσωπο;

Όπως φαίνεται η Μπρίτνει δεν τα πάει πολύ καλά με τις σχέσεις της.

Ας θυμήσουμε:

  • το σύντομο ειδύλλιο με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) από το 1999 έως το 2002
  • τον γάμο εξπρές 55 ωρών με τον Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander)
  • τον 3χρονο γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαιν (Kevin Federline) με τον οποίο χώρισε το 2007
  • το σύντομο δεσμό της μεταξύ 2011 και 2013 με τον Jason Trawick (Jason Trawick) αλλά και
  • τη ταραχώδη σχέση της με τον Ντέιβιντ Λουκάντο (David Lucado).

Κι ενώ φαινόταν πως είχε βρει τον ένα κι εκλεκτό πάλι πέφτουν τίτλοι τέλους.

Βέβαια, φήμες θέλουν την ίδια να έχει προχωρήσει ήδη. Την ημέρα του πατέρα η Μπρίτνει ταξίδεψε μέχρι τη Λουιζιάνα όπου συναντήθηκε με τον διάσημο ποδοσφαιριστή Harris Beall κι ιδού οι αποδείξεις. Λες;

Η Μπρίτνει ανέβασε στο λογαριασμό της την παρακάτω φωτογραφία σημειώνοντας στα σχόλια πως κανένας δε συγκρίνεται με τα αγόρια της Λουιζιάνα!

Αλλά κι ο Χάρις έκανε retweet τη φωτογραφία και έγραψε πως... είναι "In Love". Τα συμπεράσματα δικά σας.

So nice to be home! Nothing like Louisiana boys

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on Jun 21, 2015 at 2:55pm PDT