Σταρόβας-Αρναούτογλου αρπάχτηκαν on-air: «Δεν κατάλαβα. Δεν σου επιτρέπω ρε φίλε» [vds]

19.06.2015
Λίγη ώρα μετά την έναρξη της τελευταίας εκπομπής της εβδομάδας για τα «Καρντάσιανς», με καλεσμένη τη Βάσια Τριφύλλη, ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Γρηγόρη Αρναούτογλου και Δημήτρη Σταρόβα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Σταρόβας ρώτησε την φιλοξενούμενή τους στο πλατό, αν έχει καμία σχέση με τον Βασίλη Χατζηπαναγή, ο οποίος έχει ως παρατσούκλι του το «Βάσια». Το χιουμοράκι φάνηκε να μην άρεσε καθόλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αρπάχτηκε. Δες το βίντεο!

«Δεν κατάλαβα τι λες. Έχεις πει τα πιο πετυχημένα πράγματα της χρονιάς και λες κάτι πράγματα μερικές φορές. Είπε χθες από τις πιο πετυχημένες ατάκες που έχει πει και τώρα είπες για το “Βάσια” και τη συνωνυμία με τον Χατζηπαναγή. Δεν είναι καθόλου ωραίο. Ο ένας είναι άντρας και η άλλη γυναίκα. Είναι χιούμορ αυτό το τώρα; Εσύ, ο άνθρωπος με το τόσο χιούμορ, δεν σου επιτρέπω ρε φίλε, σου ζητάω συγγνώμη. Έχεις πει καταπληκτικά πράγματα».

Ο Σταρόβας έσπευσε να εξηγήσει τι εννοούσε: «Γιατί δεν είναι ωραίο; Είναι το αστείο, λέει η Μαρία: “Πώς είναι το όνομά σου; Μαρία Μπεκατώρου. Την Μαρία Σολωμού τι την έχεις; Απλή συνωνυμία ή είστε συγγενείς;”. Είναι χιούμορ. Το μικρό όνομα. «Βάσια» το παρατσούκλι του Χατζηπαναγή, Βάσια Τριφύλλη».