Ζίζι & Μπέλα Χαντίντ: Μαύρα εσώρουχα και δερμάτινα για τις σέξι αδελφές

19.06.2015
Οι καυτές αμερκανοπαλαιστίνιες μοντέλες βάζουν φωτιά στα σόσιαλ μίντια με το πιο πρόσφατο, διπλό τους "χτύπημα".

Δύο από τα πιο ισχυρά ονόματα του νέου αίματος στο παγκόσμιο μόντελινγκ είναι, χωρίς αμφιβολία, οι Ζίζι (Gigi) και Μπέλα Χαντίντ (Bella Hadid).

Οι αμερικάνες -με καταγωγή από την Παλαιστίνη- αδελφές έχουν κατακτήσει ήδη δυο θέσεις στα "υψηλά" στρώματα της παγκόσμιας σόουμπιζ, και γενικεύσουμε τον χώρο με πλήρη επίγνωση του όρου, καθότι δεν υπάρχουν πια στεγανά και όρια ανάμεσα σε μόντελινγκ, υποκριτική, τραγούδι, ή ό,τι άλλο παρεμφερές.

20 χρονών η Ζίζι -και αυτή που γνωρίσαμε πρώτη- 18 η Μπέλα. Κόρες της Γιολάντα Φόστερ (Yolanda Foster) -πρώην μοντέλο και η ίδια- τα κορίτσια γίνονται ολοένα και πιο περιζήτητα με την τελευταία τους, κοινή δουλειά να προϊδεάζει για πολύ "φλόγα".

👯🙊😏 @VMAGAZINE @BELLAHADID @stevenkleinstudio @patti_wilson @imgmodels

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Η φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram η Ζίζι προετοιμάζει για ένα πολύ "καυτό" τεύχος του περιοδικού "V Magazine" που τις φιλοξενεί μαζί.

"Διπλός Μπελάς" ο τίτλος και μπορούμε μόνο να φανταστούμε...

Η πιο κολλητή της Ζίζι, για την ιστορία είναι η Κένταλ Τζένερ ενώ έχοντας μόλις χωρίσει από τον Κόντι Σίμπσον, λέγεται ότι έχει ήδη βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Τζο Τζόνας.

Στη φωτογραφία η 20χρονη Χαντίντ και ο Σίμπσον -όταν ήταν ακόμη ζευγάρι, εννοείται- φωτογραφημένοι από τον Μάριο Τεστίνο για το πρότζεκτ του με τις πετσέτες.