Δες το εντυπωσιακό σπίτι της Ζέτας Δούκα

18.06.2015
Τις πόρτες του εντυπωσιακού σπιτιού της στη Γλυφάδα άνοιξε η Ζέτα Δούκα για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού. Και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε με το γούστο της ηθοποιού.

Η Δούκα υποδέχτηκε το περιοδικό ΟΚ και φωτογραφήθηκε στις αγαπημένες γωνίες του σπιτιού της, στα νότια προάστια με την υπέροχη θέα. Το σπίτι δεν είναι ιδιόκτητο και η ίδια εξηγεί:

"Ποτέ δεν με ενδιέφερε να αποκτήσω το δικό μου σπίτι. Με ανανεώνει να αλλάζω κατά καιρούς διαμερίσματα. Τα τελευταία 15 χρόνια έχω αλλάξει συνολικά επτά"

Η Ζέτα γεννήθηκε στην Καλλιθέα και όπως λέει, ψηφίζει δαγκωτό... νότια προάστια. "Είμαι παιδί των νοτίων προαστίων. Οι πρώτες μου βόλτες ήταν στο Μοσχάτο και τον Πειραιά.

Η αγαπημένη της γωνία στο σπίτι είναι ο λευκός καναπές. "Η αγαπημένη μου γωνία των χειμώνα είναι ο λευκός καναπές στο σαλόνι. Ξεκουράζομαι βλέποντας τηλεόραση" εξηγεί.

Τα καλοκαίρια πάλι, τη βγάζει στο μπαλκόνι, που διαθέτει υπέροχη θέα. "Το καλοκαίρι προτιμώ το μπαλκόνι μου. Έχω πολλά λουλούδια, τριανταφυλλιές, γεράνια, γαρδένιες, και έχω φυτέψει λεβάντα, βασιλικό και δυόσμο", λέει

Το διαμέρισμα της είναι ψηλοτάβανο με εξαιρετική διαρρύθμιση, δρύινα πατώματα, ενώ διαθέτει τζάκι και μεγάλα μπαλκόνια. Τη διακόσμηση έχει αναλάβει η ίδια, συνδυάζοντας το κλασικό με το μοντέρνο.