Γιατί κατέβασε η αστυνομία από το αεροπλάνο την Κέιτ Μος;

08.06.2015
Μια περιπέτεια περίμενε το διάσημο τοπ μόντελ καθώς επέστρεφε στην πατρίδα της από την Τουρκία.

Η Κέιτ Μος (Kate Moss) πέρασε τη περασμένη εβδομάδα στην Τουρκία, καλεσμένη της κολλητής της, Σέιντι Φροστ (Sadie Frost). Στον γυρισμό, όμως, κάτι πήγε πολύ στραβά.

Η πρώην σύζυγος του Τζουντ Λο είχε γενέθλια και για να τα γιορτάσει πήρε μερικές φιλενάδες της και τις "κέρασε" μια εβδομάδα σε ένα σούπερ κέντρο αποτοξίνωσης και θεραπείας έξω από το Μπόντρουμ. Η 41χρονη Μος ήταν μία από αυτές.

Η εορτάζουσα μοιράτηκε και φωτογραφίες από την απολαυστική τους διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο/θεραπευτήριο, όπως η επόμενη, για παράδειγμα, με την οποια αποχαιρέτησε την Τουρκία.

Όλα καλά μέχρι εδώ... Μετά, όμως έφτασε η ώρα της επιστροφής.

Η Κέιτ -την οποία βλέπετε στη φωτογραφία μαζί με τη Σέιντι σε παλιότερες διακοπές τους- πήγε στο αεροδρόμιο όπου επιβιβάστηκε σε μια πτήση της EasyJet, προς μεγάλη έκπληξη τόσο των συνεπιβατών της όσο και των όσων διαβάζουν την είδηση, προφανώς, καθώς δεν θα φανταζόταν κανείς ότι μια τέτοια σταρ θα επέλεγε μια εταιρεία χαμηλού κόστους για το ταξίδι της. Να όμως που έτσι έγινε ακριβώς.

Δεν ήταν, όμως στις καλές της καθώς φαίνεται η Κέιτ και, όπως σύμφωνα με αναφορές αυτόπτων μαρτύρων αλλά και της αστυνομίας που κλήθηκε να επέμβει, απομακρύνθηκε από την πτήση λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται αναφορά της αστυνομίας, το διάσημο μοντέλο είχε ανάρμοστη συμπεριφορά και χρειάστηκε άνδρες ασφαλείας να την συνοδέψουν στο αεροδρόμιο όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε.

"Χρειάστηκε να καλέσουμε την ασφάλεια του αεροδρομίου για να συνοδέψουν μια επιβάτη η οποία είχε ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της πτήσης EZY2232 από το Μπόντρουμ στο Λιούτον", ανέφερε χαρακτηριστικά αξιωματικός της αστυνομίας του Μπεντφορντσάιρ.

Πάντως, για την ιστορία, καταγγελίες δεν έγιναν και το μοντέλο δεν συνελήφθη. Η αεροπορική εταιρεία σχολιάζοντας το συμβάν είπε: "Η επιβάτιδα είχε ανάρμοστη συμπεριφορά και για το λόγο αυτό έγινε η αναφορά στις αρχές".

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Κέιτ ήπιε μερικά ποτάκια παραπάνω και φαίνεται ότι μιλούσε αρκετά δυνατά με την οικογένεια που καθόταν στις θέσεις απέναντι στον διάδρομο. Μέχρι και την κομμώτρια έπαιξε με το κοριτσάκι τους.

Ε, εντάξει, λένε μερικοί... το παράκανε. Φώναζε και ενοχλούσε τους πάντες. Ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που θεωρούν το γεγονός ότι κλήθηκε η αστυνομία τρομερά υπερβολικό και ολοκληρωτικά περιττό.