Κλούνεϊ: Πήγε την Αμάλ στο αγαπημένο του... φούρνο -& όχι μόνο (φωτό)

05.06.2015
Μια διαφορετική εκδρομή οργάνωσε για την αγαπημένη σύζυγο ο Τζορτζ και "βούηξαν" τα σόσιαλ μίντια.

Έχει συνηθίσει στη χλιδή και τα... "καλύτερα" του κάθε είδους, όμως ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) δεν ξεχνά τη καταγωγή του ποτέ και να που φρόντισε να τη "γνωρίσει" και στην Αμάλ (Amal) του.

Ένα ταξίδι στην Ογκάστα του Κεντάκι έκανε ο 54χρονος σταρ μαζί με τη σύζυγό του, την οποία ξενάγησε σε όλα τα αγαπημένα του μέρη, ξεκινώντας από τον φούρνο της Μάγκι (Magee's Bakery) όπου οι δυο τους πόζαραν με τους ιδιοκτήτες που ο Τζορτζ γνωρίζει από παιδί και δοκίμασαν τις αγαπημένες του τάρτες.

Το διάσημο ζεύγος περνούσε πολύ ωραία, φαίνεται και δεν δίστασε να ποζάρει σε όποιον το ζητούσε. Πήρε φωτιά το ίντερνετ από τα ποσταρίσματα των ενθουσιασμένων συμπατριωτών του Κλούνεϊ που "έπεφτε" επάνω τους και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Και με το δίκιο τους!!!

Αυτά τα ποσταρίσματα πάντως από μια νεαρή συντοπίτισσα ονόματι Αριάνα ξεχωρίζουν γιατί αφενός γιόρτασε τα γενέθλιά της στο διπλανό τραπέζι με τον Τζορτζ και την οικογένειά του, αφετέρου, όπως φαίνεται από το σημερινό ποστάρισμά της, δεν ήταν η πρώτη φορά. Αυτό θα πει... τύχη!