Πάθαμε πλάκα με την αρχοντική μεζονέτα του Φουστάνου! (φωτό)

04.06.2015
Τις πόρτες της εντυπωσιακής μεζονέτας στο κέντρο της Κηφισιάς άνοιξε για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ο διάσημος πλαστικός χειρούργος υποδέχτηκε το ΟΚ!, αποκαλύπτοντας τις αγαπημένες του γωνιές στην αρχοντική του μεζονέτα και πάθαμε πλάκα!

«Μετακόμισα εδώ πριν από επτά χρόνια, μετά το διαζύγιό μου με τη Νατάσσα Θεοδωρίου. Μένω μόνος μου, αλλά κάθε Σαββατοκύριακο έρχεται η κόρη μας Ανδριάνα. Και η Νατάσσα έχει έρθει αρκετές φορές, κρατάμε επαφές, έχουμε και ένα παιδί μαζί» αποκαλύπτει ο Φουστάνος στο περιοδικό.

Στην ίδια γειτονιά μένει και η μεγαλύτερη κόρη του Ιζαμπέλα, από τον πρώτο γάμο του με τη δικηγόρο Βίκυ Γιαννάκου. Πατέρας και κόρη τα λένε συνέχεια, ενώ ο Φουστάνος απολαμβάνει και το ρόλο του παππού, αφού η Ιζαμπέλα πριν έναν χρόνο έγινε μαμά. Και δε λέει όχι στο ενδεχόμενο ενός τρίτου στεφανιού!

Πάντως σπίτι - και μάλιστα εντυπωσιακό – για να στεγάσει κι έναν τρίτο γάμο έχει. Η μεζονέτα βρίσκεται στο κέντρο της Κηφισιάς και είναι φωτεινή, με μεγάλα ανοίγματα και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στους τοίχους. Τα βαριά έπιπλα σε κλασικό ύφος, τα εντυπωσιακά έργα τέχνης και η έντονη παρουσία του ξύλου, συνθέτουν την αρχοντική κατοικία, της οποίας τη διακόσμηση επιμελήθηκε ο ίδιος.

«Τα διακόσμησα όλα μόνος μου, σύμφωνα με το δικό μου γούστο. Δεν ήθελα την άποψη κάποιου άλλου για το χώρο που ζω εγώ. Τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση των επίπλων δεν τις έχω αλλάξει ποτέ. Τα πάντα έχουν βρει τη θέση τους» δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ.

Όσο για ο χώρο που περνάει τις περισσότερες ώρες, όταν βρίσκεται στο σπίτι; Η κουζίνα! « Περνάω αρκετό χρόνο στην κουζίνα, μου αρέσει η μαγειρική. Μαγειρεύω πολύ καλά σχεδόν τα πάντα Αν δεν ξέρω μία συνταγή, θα ανοίξω ένα βιβλίο μαγειρικής και θα την ετοιμάσω χωρίς δυσκολία» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, λόγω δουλειάς περνάει λίγες ώρες στο σπίτι του. «Ουσιαστικά επιστρέφω μόνο για ύπνο. Το χαίρομαι, όμως το σαββατοκύριακο. Έτσι και αλλιώς δεν είμαι καθόλου σπιτόγατος. Αν κάποιος μου προτείνει να μείνουμε σπίτι ή να βγούμε έξω, θα πω αμέσως: πάμε βόλτα» δηλώνει