Βέρτης - Ταμτάκος σημειώσατε Χ! Η μάχη του καρώ

03.06.2015
Μην μας παρεξηγήσεις. Το Νίκο Βέρτη τον λατρεύουμε, ειλικρινά πολύ! Οι στυλιστικές τους επιλογές απλά, στο νέο του ξεκίνημα στα νότια προάστια, ήταν προχώ μεν αλλά μας έφεραν άλλες ιδέες στο μυαλό.

Ο Νίκος, προτίμησε ένα καρώ ασπρόμαυρο κοστούμι που μας θύμισε έντονα τον θρυλικό Ταμτάκο.

Σε δεύτερη εμφάνισή του, πιστέψαμε πως βγήκε με το αλεξίσφαιρο γιλέκο!

Και θυμήσου, πως στου Βέρτη δεν πετάνε όποια κι όποια λουλούδια, μόνο λευκά γαρύφαλλα!

Πάντως, για την ιστορία, το Ακρωτήρι real live clubbing ξεκίνησε το καλοκαιρινό του ταξίδι το Σάββατο 30 Μαΐου και ο Νίκος Βέρτης υποδέχθηκε 3.000 (!) πιστούς θαυμαστές του στην πρεμιέρα.

Ο Νίκος Βέρτης φρόντισε να τους «απογειώσει», με ένα μοναδικό πρόγραμμα - θέαμα, αντίστοιχο του οποίου δεν έχει ξαναυπάρξει, δίνοντας μια νέα διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση!

Ένα λευκό τεραστίων διαστάσεων και πολλών επιπέδων stage, μια οθόνη προβολής από 200 τ.μ. τούλι και πάνω από 100 ρομποτικά φώτα δημιουργούν μια μοναδικά εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Με τον Νίκο Βουρλιώτη και τη Ράνια Κωστάκη να εναλλάσσονται στα decks ξεσηκώνοντας τον κόσμο, το υπέροχο μπαλέτο και ένα ακροβατικό θέαμα που κόβει την ανάσα είναι μερικά από τα στοιχεία - εκπλήξεις του μοναδικού θεάματος που απολαύσαμε στο Ακρωτήρι real live clubbing.