Στο... δρόμο η Λιάνη μετά το κλείσιμο ιστορικού ξενοδοχείου!

27.05.2015
Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Δήμητρα Λιάνη βρέθηκε στο.. δρόμο (και πλέον αναζητεί αλλού στέγη) μετά το ξαφνικό κλείσιμο του ξενεδοχείου "Πεντελικόν". Και πού και πώς κολλάει η χήρα Ανδρέα Παπανδρέου με το λουκέτο στο ιστορικό ξενοδοχείο;

Έμενε, σου λέει, σε αυτό τις τελευταίες εβδομάδες, επειδή αυτή την περίοδο γίνονται εργασίες ανακαίνισης στη μεζονέτα της οδού Αγράμπελης, στην Εκάλη. Ετσι, βρήκε προσωρινή στέγη στο ξενοδοχείο, που εκτός από πολυτελές δεν ήταν και τυχαίο, αφού ιστορικά ήταν συνδεδεμένο με το ΠΑΣΟΚ. Εξάλλου, εκεί είχε γιορτάσει ουκ ολίγες φορές την ονομαστική του εορτή ο Παπανδρέου.

Έτσι, ανάμεσα στους εκατοντάδες εργαζόμενους που βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο, αλλά και τους πελάτες ήταν και η Λιάνη. Και ως φαίνεται, τώρα θα πρέπει να βρει μία νέα προσωρινή στέγη ή να επιστρέψει εσπευσμένα στη μεζονέτα εν μέσω ανακαίνισης! Προβληματα, τι να λέμε. Αν και η ίδια δεν παραπονιέται. Αντίθετα, δηλώνει στην Espresso ότι θα ήταν μέγιστη ύβρις να παραπονεθεί από την έξωση εν μία νυκτί από το «Πεντελικόν» με απόφαση των νέων ιδιοκτητών και την απόλυση όλου του προσωπικού.

Εξαλλου, όπως τονίζει στη συνέχεια, αυτό που τη γέμισε θλίψη και ανησυχία είναι που οι εργαζόμενοι, άριστοι, όπως τονίζει επαγγελματίες, πρόσωπα οικεία και φίλοι χρόνων, έμειναν στο δρόμο μαζί με τις οικογένειές τους από τη μία στιγμή στην άλλη.

Η χήρα του Ανδρέα μίλησε και στο protothema.gr, δηλώνοντας: «Για εμένα προσωπικά είναι ένα πολύ συναισθηματικό κομμάτι της ζωής μου στο πλευρό του Ανδρέα, ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές εκεί όχι μόνο συναισθηματικής φύσης αλλά και πολιτικής φύσης είναι λίγο έως πολύ όλα αυτά γνωστά σε όλους. Από εκεί και πέρα είναι τραγικό αυτό που συνέβη, σε αυτή τη δύσκολη εποχή μείνανε άνθρωποι στο δρόμο και αυτό είναι ακόμη πιο φρικτό. Πραγματικά πολύ κρίμα όλο αυτό που συνέβη».