Γιασμίν Λε Μπον: Η γυναίκα που ζήλευαν όλες και οι σιαμαίες κόρες της [photos]

27.05.2015
Αποτέλεσε αντικείμενο ζήλιας για εκατομμύρια γυναίκες, καθώς πριν από 30 περίπου χρόνια παντρεύτηκε τον διασημότερο ποπ σταρ, τον τραγουδιστή των Duran Duran, Σάιμον Λε Μπον.

Αποτέλεσε αντικείμενο ζήλιας για εκατομμύρια γυναίκες, καθώς πριν από 30 περίπου χρόνια παντρεύτηκε τον διασημότερο ποπ σταρ όλων των εποχών, τον τραγουδιστή των Duran Duran, Σάιμον Λε Μπον.

Ο λόγος για την πανέμορφη Γιασμίν Λε Μπον (Yasmin Le Bon) που έχει πατήσει τα 50 και ο χρόνος δεν λέει να την αγγίξει. Τι και αν έχει κάνει τρεις κόρες, κανονικές κουκλάρες, το σώμα και το πρόσωπό της δεν πτοήθηκαν…. Γ΄αυτό και στην φωτογράφηση που έκαναν οι τέσσερίς τους στο περιοδικό Red δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη μάνα από την... κόρη.

Η φωτογράφηση αυτή δεν έγινε τυχαία, αλλά ως φόρος τιμής σε μία αντίστοιχη που είχαν και πάλι κάνει οικογενειακώς πριν από 14 χρόνια για λογαριασμό του ίδιου περιοδικού. Η Άμπερ, η Ταλούλα και η Σαφρόν που ήταν τότε 11, 8 και 6 ετών, έχουν σήμερα γίνει κανονικά… μοντέλα και εντυπωσιάζουν στη θέασή τους.