Ελένη Φιλίνη: Να γιατί λατρέψαμε τη σέξι καλλονή των '80s [σπάνιες photos]

25.04.2017
Την Ελένη Φιλίνη τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 μέσα από τις βιντεοταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε κι έκανε πάταγο όλα τα χρόνια.

Νωρίτερα, είχε ήδη κάνει κάποιες εμφανίσεις σε κινηματογραφικές ταινίες στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και παράλληλα, είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ και το χορό ήδη από τα 15 της, είναι γεννημένη το 1960.

Αν και μια ανάσα πριν κλείσει τα 57 της χρόνια, είναι σα να μην πέρασε μια μέρα από τότε που την πρωτογνωρίσαμε και την ξεχωρίσαμε. Το σεξαπίλ της, τα μακριά μαύρα μαλλιά της, τα υπέροχα πόδια της, ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο ποζάρει πάντα στο φακό ήταν αρκετά για να αφήσει πίσω της πολλές επώνυμες κυρίες.

Η ίδια δεν αρνείται το χαρακτηρισμό του sex symbol, αλλά από την άλλη έχει δηλώσει ότι βρίσκει πάνω της ένα σωρό κουσούρια:

«Βλέπω τώρα φωτογραφίες από ταινίες μου και λέω 'ήμουν τόσο ωραίο κορίτσι και δεν έπαιρνα τίποτα χαμπάρι;'. Όσο κι αν σου φαίνεται κουφό, αυτό είναι αληθινό. Εκατό κουσούρια μπορώ να σου βρω! Πολλά μου έφταιγαν επάνω μου. Όσο για τον χαρακτηρισμό sex symbol, δεν τον αρνούμαι».